marți, 23 martie 2010

Fursecul si Radio Romania International

Esti printre castigatorii F33 sau F34 si nu ti-ai primit inca tarta-premiu? Nu-i de mirare, fiindca activitatea de copt a avut de suferit in ultimele zile din cauza termometrului meu de cuptor, care a renuntat la colaborare. Am o promisiune pentru diseara, asa ca s-ar putea ca pe la mijlocul saptamanii sa termin toate livrarile.

Am fost la Radio Romania International - din nou, de data asta dupa un an de experienta berlineza. Azi, in programul de la 15 la 16 (ora Romaniei), va fi difuzata o mica parte din interviul pe care l-am inregistrat acum cateva zile (aprox 6-7 minute). Rubrica se numeste "Oaspeti la Radio Romania International". Cine vrea sa asculte trebuie sa intre pe www.rri.ro. In dreapta sus se afla niste butoane de ascultare, marcate 1 2 3. Trebuie apasat pe 2, asa mi s-a spus de catre cei de la RRI. Restul interviului, mult mai mare decat segmentul de azi, o sa fie difuzat la inceputul lui aprilie. Va anunt din timp, nu va imbulziti asa.

sâmbătă, 13 martie 2010

F34 in strada

La noapte trimit urmatorul indiciu pe mail celor care au rezolvat corect indiciul legat de limba spaniola si "The Limits of Control".
Fursecul 34 a ajuns astfel, din nou si in sfarsit, la cautarile de indicii in strada. Succes!