joi, 5 februarie 2009

Fursecul si GoodFood

Good Food, revista care "te face sa gatesti din placere" (scoasa de BBC), are incepand cu editia din februarie o rubrica noua. Ea se cheama "Bucatari din placere" si o sa prezinte in fiecare luna cate un om care nu e profesionist in domeniu, dar gateste din placere - de aici si titlul. ;)
Rubrica este inagurata cu un articol despre Fursecul Mecanic si, in premiera absoluta, contine una din retetele mele. De-a lungul timpului, doua retete mi-au fost solicitate intens: F1, Chocolate Chip Cookies si F28, Chocolate Crinkles. Stiti bine ca nu public niciodata retetele, dar cei de la Good Food au fost extrem de simpatici cand mi-au povestit despre intentiile lor, asa ca am facut o exceptie. Mergeti si cumparati revista si cititi pe trei pagini despre Chocolate Crinkles si Fursecul Mecanic.
Multumesc foarte mult
Irinei Florea pentru articol.


11 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru articol si multumim pentru reteta! Eu promit ca incerc sa o fac :)

Si o sa iti trimit o poza cu rezultatul, oricare ar fi el :)

pirlipat spunea...

nuuuuu!! Te rog nu pleca pana nu reusesc sa gust unul din fursecurile tale:((!!!! dar, for what it's worth, sper sa fie superb si sa iti mearga perfect in Germania.Sa ii uimesti cu fursecuri.

Anonim spunea...

woooow good food! felicitari! noi avem un teanc de reviste good food in bucatarie, ce bine imi pare ca au scris despre Fursec in deschiderea rubricii, e perfect.

Bianca spunea...

Wow, abia astept sa cumpar Good Food de luna asta. Eu oricum eram fan, acum am un motiv in plus. Of, si eu care speram la reteta de la chocolate chip cookies. Dar lasa ca ma descurc eu cumva :) Felicitari!

Copilutza spunea...

Super!Felicitari!...

Anonim spunea...

multumim pentru acest cadou de plecare :)

rheak spunea...

Eu ma mai trezesc randomly ca imi aduc aminte de bomba de muffin cu ciocolata si amintirea aia ma pocneste in cap, asa ca daca as fi vrut vreo reteta pe aia as fi cerut-o. Felicitari de articol, si cu ocazia asta o sa-mi cumpar si eu revista hehe. Mersi de reteta. :)

Imi pare rau ca m-am "dat la fund" asa dar continui sa urmaresc toate giumbuslucurile. :) Sper sa-ti fie foarte bine la Berlin. Pardon, stiu ca o sa-ti fie :)

fursecul mecanic spunea...

@rheakurokawa: Imi pare bine sa te vad prezenta pe blog din cand in cand; frecventa chiar n-are importanta. Eu sunt, oricum, de vina, pentru ca ti-am promis acum mult timp ca mai trec pe la tine inainte sa plec si uite ca tot n-am reusit. Cred ca - de fapt, in mod cert - o sa fie mai simplu sa ne vedem cand vii la Berlin.

Bianca spunea...

Gasit Good Food. Cumparat Good Food. Citit articol. Placut. Super!

rheak spunea...

@fursec: Clar :) il luam si pe T-Rez :D

Anonim spunea...

buna seara, din pacate am aflat de acest proiect abia acum din good food :(
imi pare tare rau ca am pierdut sansa de a primi fursecuri si inteleg ca nu sunteti dispus sa impartasiti retetele dvs :(
dar macar cate un secret din cand in cand ...
de ex, care e ciocolata cea mai potrivita pentru gatit si de unde o pot cumpara? (ma refer in bucuresti)

mult succes la berlin!