marți, 23 septembrie 2008

Fursecul si Elle

Editia din octombrie a revistei Elle prezinta, pe doua pagini, "zece pagini virtuale 100% romanesti pe care merita sa le vizitezi". E o mare onoare ca Fursecul Mecanic sa faca parte din lista respectiva, la pozitia a cincea. Click pe poza pentru a mari imaginea.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari,Fursecule!Pe buna dreptate apari peste tot prin reviste,la radio si Tv-blogul tau imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand il accesez si increderea ca se poate intampla ceva frumos,ca exista oameni cu adevarat buni in Romania.

Am vorbit tuturor prietenilor mei despre proiectul tau cu mandria pe care as fi avut-o daca erai unul dintre ei.Iar de cand poeticiosii sunt rasplatiti pentru cultura lor generala,mi se pare ca initiativa ta este cu atat mai laudabila pentru ca,inclusiv cei care nu castiga fursec,se aleg cu o informatie interesanta pe termen lung,deci nu raman nepremiati.

Mult succes in continuare,cat mai mult timp de acum incolo!

Anonim spunea...

buna, chiar e adevarat? chiar trimiti acasa fursecuri facute de tine? eu am aceeasi problema, si anume nu gasesc dulciuri care sa-mi mai satisfaca gusturile, toate au chimicale, si gusturi artificiale. as vrea si eu sa promesc o cutie cu minunatii acasa. te pup, chocholate chip.

Anonim spunea...

Ma gandesc la o formula de convingere atat de atragatoare incat sa-ti epuizez stocurile de fursecuri iar eu sa ma bucur in fiecare zi de cutiuta cu arome ascunse... imi place lumina, imi place pamantul,iubesc cartile, fructele si zapada,tot ce e neprefacut, si imi plac oamenii care fac lucruri frumoase pentru necunoscuti.Cred ca e bine sa te trezesti multumit in fiecare dimineata intr-o casa aromind a prajituri, te admir...si asta fara sa-mi doresc cu disperare fursecurile :))

Zuzu spunea...

Am vazut si eu azi in Elle si chiar am ramas placut surprinsa!

fursecul mecanic spunea...

@anonim: Multumesc frumos, m-a binedispus comentariul tau.

@oana: Da, e adevarat. Dar in fiecare saptamana, doritorii de fursecuri trebuie sa faca ceva pentru a le primi. Saptamana asta e pauza, dar din weekend o sa poti afla ce ai de facut pentru a participa in cursa pentru fursec.

@ana: Regulile de pe blog s-au schimbat un pic, vezi si raspunsul pentru oana. Initial era intr-adevar nevoie de un mesaj in care cei care-si doresc fursecuri sa-mi motiveze de ce tocmai ei ar trebui sa le primeasca. Intre timp am mai schimbat regulile blogului si in fiecare saptamana e ceva de facut, o tema de rezolvat etc.

Anonim spunea...

E frumos sa stii ca sinceritatea bine dispune,chiar si cand trimiti comentariul de pe un mobil si nu te poti semna.Sau poate cu atat mai mult.

Stef

Anonim spunea...

A,da,si poate gandurile bune te ajuta sa te faci bine mai repede,macar atat sa faca si credinta mea in puterea mintii:)

Ana spunea...

salut!
eu abia acum aflu cu adevarat ce inseamna blogul tau. mi se pare o initiativa incredibila,ce inglobeaza un altruism si un simt al calitatii extraordinar:)
idei frumoase avem cu totii la un moment dat,eu te felicit pt maniera minunata in care ai materializat ideea ta!

o cafea tare spunea...

si eu din elle am ajuns la tine. si nu are rost sa iti scriu cuvinte mari si laudaroase. ai un loc in blogroll-ul meu. bine ca te-am gasit, as putea zice :)