duminică, 21 septembrie 2008

Pauza

Anuntarea Fursecului 15 si schimbarea regulamentului o sa mai intarzie cateva zile, pentru ca momentan astept sa-mi treaca o intoxicatie alimentara pe care o datorez mancatului in oras.

22 de comentarii:

Elisa spunea...

Insanatosire grabnica iti doresc!

Elisa

Pebbles spunea...

Get well soon!

Marius Zota spunea...

Ne pare rau sa auzim aceste lucruri. Eu inteleg ca faci multe dulciuri, care iti consuma mare parte din timp, dar gatitul in casa e sfant. :) Iti doresc sa iti treaca starea asta repejor si degraba, iar in schimbul furescului 15 (ar fi prima mea cerere de pana acum - daca voi apuca sa o formulez) iti pot livra o portie sanatoasa de "penne a la gorgonzola" din productia proprie. Nu ca schimbul ar argumenta cererera. Ci doar asa ca o compensare (mai mult decat morala) pentru prejudiciul creat de sistemul de consum autohton. Sa auzim numai de bine.

fursecul mecanic spunea...

@all: Multumesc frumos.

@marius zota: Mmmm, penne cu gorgonzola. Teoretic, mi-e deja pofta. Practic, insa, mi-e greata din cauza intoxicatiei, la orice mancare m-as gandi. Dar asta nu inseamna ca nu mi-a placut propunerea ta si ca n-o sa facem schimb cu ocazia Fursecului 15.

Crina spunea...

si eu am facut o intoxicatie alimentara la inceputul toamnei din cauza unei prajituri:-s
sa te faci bine a.s.a.p.

Anonim spunea...

i know how it feels.Urasc dulciurile din comertz, dar asta-vara am pasit gresit si am mancat o prajitura, 3 zile am supravietzuit numai cu ceai verde si imodium :( get well soon!

rheak spunea...

Awwww. Ai grija de tine si fa-te bine. Damn mancarea din comert. Eu am tras o toxinfectie in Vama Veche/Doi Mai acum de curand asa ca stiu ce nasol poate fi. Insanatosire grabnica si relax.

hugs & good karma

rhea

ana spunea...

numai bine :)

Anonim spunea...

Insanatosire rapida! Asa e, de preferat e sa gatesti in casa. In acest sens iti pot oferi cateva tips&tricks pentru gatit rapid (max 30 min).

Anonim spunea...

get well soon

Carmen spunea...

Of of, ai grija, astept sa citesc noul regulament, poate cu ocazia asta am sanse sa pap ceva bun :),repejor fa-te bine!

dede spunea...

Imi pare rau sa aud ca "minunatele" noastre restaurante ti-au dat la pachet si o intoxicatie. Eu iti urez insanatosire grabnica si ca sa te inveselesc un pic, asa mai mult virtual, te anunt ca am citit despre tine in revista ELLE de octombrie, pe care o felicit pentru articol.
Sa ni te faci bine Fursecule!!!:)

Elisa spunea...

Fursecule, iti place ciorba de vacuta?
Fac si e buna :) Donez...
Marius Zota a avut o idee foarte buna. Ar cam fi cazul sa merit sa primesc fursec gatit cu grija, studiat in prealabil si livrat de deasupra...
What do you say?

Elisa

fursecul mecanic spunea...

@all: Multumesc in continuare, sunt deja pe drumul bun, respectiv ce a fost dificil a trecut.

@dede: Spre deosebire de Tabu, in Elle stiam ca urmeaza sa apara, dar nu stiam cand apare revista pe piata. Multumesc ca mi-ai scris, am si cumparat-o, urmeaza imediat un post scurt despre Elle.

@elisa: S-a facut! Nu refuz niciodata ciorba de vacuta facuta in casa, asa ca in zilele urmatoare, cand ma reapuc de fursecuri, putem sa facem schimbul, cu mare placere.

Elisa spunea...

:)Perfect.
O sa te rog doar sa ma anunti in ce zi vei veni ca sa fac ciorba de vacuta cu o zi inainte. Abia astept sa gatesc si eu ceva pentru tine :)
o zi frumoasa!

Elisa

Anonim spunea...

Gute Besserung! Acum se explica de ce nu a ajuns fursecul la mine:)

Dar acum, serios, nu stiu ce se intampla, dar duminica o colega de a mea a avut o intoxicatie usoara dupa ce a mancat la chinezi, iar la mine noaptea asta a fost mai grea, datorita consumului de varza a ala cluj de la cantina :(((

Deci, aveti grija ce si unde mancati!

Endre

fursecul mecanic spunea...

@endre: Pai sa stii ca asa se explica. Nu esti singurul care mai trebuie sa primeasca din urma, dar nu raman dator, asta e cert.

zărzărica spunea...

Dan, si eu am patit-o acum o luna de zile, iar ficatul inca imi este dat peste cap. Am mancat la City Grill-ul din Primaverii o crema de zahar ars, iar saptamana imediat urmatoare n-am iesit din rosii, ardei, morcovi si masline.

Motiv pentru care am scos (iar!!) mancatul in oras de pe agenda familiei.

zărzărica spunea...

Am uitat sa adaug: ai grija de tine si de ficatul tau.

Anonim spunea...

Incerc sa ma dumiresc, dar nu reusesc. Gata? S-a terminat? Sau inca nu te-ai facut bine? Dar a trecut deja o saptamana...
Azi am aflat pentru prima oara de fursec... si speram, dar...

fursecul mecanic spunea...

@core: M-am facut bine, post-ul nou urmeaza in seara asta.

Marius Zota spunea...

@elisa: daca scoti vacutza din ciorba ma abonez si eu... ;)) si nu.. nu-s indian.. ;))