marți, 9 februarie 2010

F33, indiciul 2

E doar pentru cei care au rezolvat primul indiciu si au trimis la timp poza pe mail (ei au fost anuntati deja de mine pe mail). Cel de-al doilea indiciu mi se pare mult prea distractiv ca sa nu-l fac public pe blog. Stau si rad in fata computerului la ora doua noaptea, asta e intotdeauna garantia ca rezolvarea indiciului n-o sa fie usoara (ras sadic), dar si ca indiciul e distractiv in sine (ras satisfacut). Cred ca, daca ar trai, pana si lui Eminescu i s-ar parea interesanta cursa pentru cautarea indiciilor Fursecului 33.
Am tot discutat (si ras, pentru ca tot suntem in tonul asta) pe tema asta in trecut, aici, pe blog. Cel putin de doua ori. Orice roman care ajunge in Germania rade de oazele pe care le intalneste acolo. In germana, evident, suna altfel. Ipocrita cu cinci ochi (sau parca nu cu "I" era?) si problema romanilor care, ajunsi in Germania, rad fara exceptie de cate o oaza - asta e indiciul nr. 2.
Mult succes, pana pe 14 februarie la ora 23:00, cand se inchid urnele. ;)

PS: Nu va grabiti, s-ar putea sa va ia 2-3 zile gasirea raspunsului.

UPDATE: Am uitat sa scriu mai sus: indiciul e undeva online, nu trebuie sa-mi scrieti mie mail de data asta, ci, odata gasit, veti primi acolo indicatii pretioase...

16 comentarii:

fursecul mecanic spunea...

@all: Azi-noapte am primit deja prima rezolvare corecta a celui de-al doilea indiciu. Felicitari Maria si Filip! Deci se poate. ;)

fursecul mecanic spunea...

@all: Avem deja a doua echipa care a gasit indiciul: Crina si Andrei. Excelent!

Alex spunea...

in ritmul asta vei manca cel putin 5 tarte :)))

fursecul mecanic spunea...

@Alex: S-ar putea. Cine merita, mananca!

Anonim spunea...

ora 11 a sosit si fursecul nu ne-a lamurit.
acum ca s-a inchis putem afla???? care era situl?
rely

fursecul mecanic spunea...

@Anonim (adica Rely): Sigur ca puteti afla, dar marti, cand o sa postez noutati.

Albina Are Oase spunea...

@all: Sunt eu, indiciul 2. ;)
Sase oameni m-au gasit. Toti ceilalti sunt asteptati la F34!

Ramona spunea...

Am cautat pe google "albina are oase", "cautatorii oaselor de apocrita" si tot soiul de nebunii de genul acesta...nu inteleg cum de n-am gasit blogul...oh well, looking forward to f34

Nicoleta spunea...

Am dedus ca "albina are oase" trebuia sa gasim si am cautat dar pe google nu aparea nimic de vreun blog cu numele asta. Trimitea numai la blogul tau "Fursecul mecanic". Chiar sunt curioasa cum au facut cei 6 de au gasit blogul cu albina. Au dat altceva la search pe google? Oricum indiciile au fost haioase si chiar am fost trista ca nu am reusit sa gasesc.

Filip spunea...

Noi am incercat direct blogul, nu prin google (eram destul de siguri ca indiciul e "albina are oase"). Era hint-ul ala cu 2-3 zile, ne-am gandit ca e pentru ca nu apare inca in motoarele de cautare. In plus nu e prima data cand e un blog folosit pentru indicii.

Ramona spunea...

@Filip, ai dreptate nu e prima data cand e un blog indiciul dar data trecuta aparea blogul si pe motoarele de cautare daca dadeai "eminescu si ciocolata"...In orice caz, felicitari castigatorilor:)

Andrei spunea...

Noi ne-am gandit ca nu l-a indexat google, de aia spunea Dan ca dureaza 2-3 zile. In plus, ii trebuia si trafic ca sa se intample asta. Ganditi-va ca nu stia nimeni de existenta lui.
A stroke of luck, am tastat singuri site-ul, fiind siguri ca e vorba de blogspot, din 3,4 incercari am reusit sa dam de el. Era singura optiune ramasa.
Nu se gasea cu google, poate ca asta era si ideea :P

Anonim spunea...

sunt super ofticoasa ca nu am gasit. a dracu albina am cautat pina si debutu lu eminescu in albina dar aia cu oase nu am gasit-o nici moarta. nu imi vine sa cred cite cautari am dat si nici urma de blog.
rely

sweet IQ spunea...

Fursecul draga,
dupa mai bine de un an, ne amintim cu drag cautarile de iarna trecuta! Am ratat de data asta startul, desi aia cu Wilson a fost chiar simpla (ca noi suntem inraiti fani House MD), dar speram sa prindem o data cu ghioceii urmatorul fursec...
Bine ne-ai revenit!
Cei doi SweetIQ

Andrei spunea...

Cand primim urmatorul indiciu? Asteptam inflacarati :)

fursecul mecanic spunea...

@Andrei: Mai dureaza un pic, lucrez la el. Va fi ultimul pentru F33, dupa care incepe F34.