duminică, 18 aprilie 2010

Fursecul si Ginger Group (II)

A doua parte a interviului este acum online pe site-ul Ginger Group.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate cu gatitul de dulciuri si cel de mincare.
La dulciuri e ca o magie pe care daca o schimbi nu mai iese nimic. Pe cind la mincare magia consta tocamai in schimbare si inovarea retetelor, totul sta in jocul cu ingredientele.
Rely

gabi spunea...

Fursecuri pentru cei tristi care incearca sa isi refaca viata dupa 7 ani intr-o relatie nereusita? Dulciuri pentru a uita de ce e amar?Cred ca am si eu nevoie de un pachet :)

Delia spunea...

Foarte reusit interviul! M-am interesat si am inteles ca o sa continui activitatea si in Romania de cateva ori pe an?

confruntadurerea spunea...

@Fursecul Mecanic: mi-a placut chiar mai mult decat prima parte a interviului. Si nu credeam ca se poate. Te pup. Si astept sa mananc inghetata ta la Praga. Sau la Blava :)

fursecul mecanic spunea...

@Delia: Asa incerc. Cand o sa reusesc sa ajung in Romania o sa anunt din timp pe blog.

@confruntadurerea: La Blava! Vis-a-vis de puscarie... :)

Anonim spunea...

Azot lichid pentru inghetata, si nu mai ai nevoie de ustensile smechere!! :d Yummm...