A doua parte a interviului este acum online pe site-ul Ginger Group.
6 comentarii:
Anonim
spunea...
Ai perfecta dreptate cu gatitul de dulciuri si cel de mincare. La dulciuri e ca o magie pe care daca o schimbi nu mai iese nimic. Pe cind la mincare magia consta tocamai in schimbare si inovarea retetelor, totul sta in jocul cu ingredientele. Rely
Fursecuri pentru cei tristi care incearca sa isi refaca viata dupa 7 ani intr-o relatie nereusita? Dulciuri pentru a uita de ce e amar?Cred ca am si eu nevoie de un pachet :)
@Fursecul Mecanic: mi-a placut chiar mai mult decat prima parte a interviului. Si nu credeam ca se poate. Te pup. Si astept sa mananc inghetata ta la Praga. Sau la Blava :)
Blogul celor mai bune fursecuri din Romania. In 2008, le faceam pe gratis si le trimiteam in Bucuresti. Detalii in primul post, din 28 mai 2008. Intre timp nu mai sunt in tara, dar din cand in cand fac in asa fel incat cititorii blogului sa primeasca ceva dulce.
6 comentarii:
Ai perfecta dreptate cu gatitul de dulciuri si cel de mincare.
La dulciuri e ca o magie pe care daca o schimbi nu mai iese nimic. Pe cind la mincare magia consta tocamai in schimbare si inovarea retetelor, totul sta in jocul cu ingredientele.
Rely
Fursecuri pentru cei tristi care incearca sa isi refaca viata dupa 7 ani intr-o relatie nereusita? Dulciuri pentru a uita de ce e amar?Cred ca am si eu nevoie de un pachet :)
Foarte reusit interviul! M-am interesat si am inteles ca o sa continui activitatea si in Romania de cateva ori pe an?
@Fursecul Mecanic: mi-a placut chiar mai mult decat prima parte a interviului. Si nu credeam ca se poate. Te pup. Si astept sa mananc inghetata ta la Praga. Sau la Blava :)
@Delia: Asa incerc. Cand o sa reusesc sa ajung in Romania o sa anunt din timp pe blog.
@confruntadurerea: La Blava! Vis-a-vis de puscarie... :)
Azot lichid pentru inghetata, si nu mai ai nevoie de ustensile smechere!! :d Yummm...
Trimiteți un comentariu