joi, 31 iulie 2008

Boogie Chocolate Chip Cookies

Luci si Vlad sunt doi oameni iesiti din comun. In primul rand, pentru ca au curajul de a deschide, din forte proprii, un magazin in Bucuresti. Asta deja e mare lucru. In al doilea rand, pentru ca e un magazin care promoveaza lucruri facute la noi in tara (asa cum scrie si la ei pe blog: ceramica romaneasca, tablouri pictate manual, decoratiuni interioare, dar nu in ultimul rand [...] bijuterii lucrate cu multa atentie si pasiune de creatorii lor). In fine, in al treilea - si poate cel mai important ;) - rand, pentru ca mi-au scris de curand despre initiativa lor si m-au intrebat daca as fi de acord sa creez un fursec special pentru lansarea magazinului, lansare care are loc astazi peste exact o ora. M-am inspirat din identitatea magazinului si am facut, special pentru ei si pentru toti invitatii care vor merge in seara asta la adresa din Calea Victoriei, Chocolate Chip Cookies cu butoane de ciocolata colorate in culorile firmei. Le multumesc pentru idee si pentru incredere.

16 comentarii:

Carmen spunea...

unde pe Calea Victoriei?

qteJane spunea...

uber-cool; sper k a fost fain, sa ne scrii si continuarea.

Carmen spunea...

vazui pe blogul lor adresa :P

Anonim spunea...

Ce fain pare magazinul :D , iar fursecurile arata super.
Felicitari!! :)

PS. nu uita de maine ora 7-7.30 :) Sper sa imi iasa ce am in cap. Am facut apa de trandafiri, am incercat 2 retete, iar primele petale le-am stricat.

fursecul mecanic spunea...

@adelle: N-am uitat, cum sa uit. Apa de trandafiri? Foarte interesant.

andreea spunea...

bai ce apa de trandafir? vreau si eu!!!!! adelle, dan anyone? would you like to share the news sau va stresez pe mail pe amandoi pana spuneti despre ce e vorba?
si da, curiosity killed the cat I know!:)))

Anonim spunea...

@andreea: apa de trandafiri, e o chestie geniala facuta din petale de trandafir distilate :))

Se foloseste pt
- dulciuri (@Dan - oare la fursecuri ar merge? ) in bucataria Asiatica si chiar Turcia, Iran , se pare ca si pt martipan e buna
- mancare tot bucataria Asiatica, eu o voi adauga la fierberea orezului (voi face un orez f condimentat)
- e buna pentru cosmetica - majoritatea produselor cosmetice pt fata contin apa de trandafiri. Mai natural, sanatos si chiar prietenos cu natura, folosim apa de trandafiri pt a spala fata. Am incercat aseara si e super ;)
- aromatherapy

Carmen spunea...

Un hug mare pt gestul tau de azi,multumesc frumos:)sper sa-mi oferi ocazia de-a nu ramane datoare,pupici!

Copilaria Sofiei spunea...

Multumim frumos pentru mesaj si pentru fursecuri. Vreau sa iti spun ca au fost "devorate" imediat si deschiderea a fost un adevarat succes! Iti uram si noi muuuult succes in continuare la proiectul Fursecul Mecanic. Spor!

Cinnamon spunea...

Am fost la deschidere, am mancat fursecuri, am mancat mai multe fursecuri....nu m-as mai fi oprit din mancat fursecuri, dar cum era cere mare, s-au terminat repede :)Dee-licious!

fursecul mecanic spunea...

@irys: Ma bucur ca ti-au placut.

Anonim spunea...

Am vazut pe Antena 3 reclama...si as vrea sa stiu si eu cum as putea face rost de niste fursecuri de astea...pareau chiar foarte delicioase...sper sa primesc un raspuns:)

Anonim spunea...

Felicitari pt. "fursecuri". Vreau sa primesc cateva fursecuri , pentru care voi "dona" cat e necesar. la ce tel. pot sa dau "comanda"?

artizanat-online.ro spunea...

buna, cum pot intra in posesia unei cutii cu fursecuri? este vorba de bazarul pentru alesia. eu voi ajunge la intalnirea din herastrau. crezi ca poti ajunge? voi lasa tot atunci si banii. multumesc

fursecul mecanic spunea...

@eximart: Scrie-mi mail, ai adresa in profilul meu (n-o scriu aici ca sa nu risc s-o vada vreun spambot). Nu stiu cand e intalnirea in Herastrau. Daca nu pot sa ajung, facem cumva sa ne vedem pe drum. Hai sa ne auzim pe mail.

Anonim spunea...

Gruss von deinem D. :)