duminică, 27 iulie 2008

Fursecul 7 la livrare

M-am intors, plin de energie si din nou cu mare pofta - de viata si de facut fursecuri. Intre timp, voi ati hotarat prin exprimarea parerilor trimise pe mail sau in comment-uri: Fursecul 7, Matcha Cookies, va fi fructos. Am decis astazi sa contina lamaie, pentru ca merge foarte bine in combinatia cu praful de ceai verde si, in plus, taie putin din aroma de iarba pe care matcha-ul o are inevitabil si care unora dintre oameni li se pare prea puternica. Incepand cu marti, primul fursec de un verde intens vine la cei care mi-au dovedit ca il merita.

13 comentarii:

andreea spunea...

bine ai revenit in Bucuresti!

La Micro-Oaka spunea...

cat de fain arata :D

Crina spunea...

cat de tare regret. eu nu voi fi in bucuresti saptamana asta. so...no matcha for me:(

Anonim spunea...

îmi fac buletin de bucuresti!!!!

Anonim spunea...

Am primit fursecul numarul 7 cu emotie si bucurie, nu neaparat pentru ca n-am mai mancat cookies de cateva saptamani, ci pentru ca e un dar extra-special de la my extra-special friend Boo:x So, thank you thank you thank you, you made my day!

andreea spunea...

intr-adevar gustul e tare ciudatel, insa nu e rau deloc:P

Nu aduce a iarba cum m-a atentionat Dan, mi se pare un pic inecacios dar tot extra-bun ramane ca de altfel, toate fursecurile mecanice!

MAD spunea...

Le vreau si eu.
De ce? Pentru ca sunt verzi si putin acrisoare. Ca mine. :D
Si pentru ca dincolo de "relatia de dragoste indelungata" dintre mine si fursecurile "de casa", ale tale sunt un impuls. Pentru toate lucrurile pe care le fac si le voi face.

Anonim spunea...

Ieri, am primit fursecurile cu Matcha.
Foarte interesant arata, imi place culoare la nebunie. La gust nu am simtit iarba, au insa un gust delicios de fursecuri facute cu drag si se topesc in gura. :)
E drept sunt un pic altfel, dar in sensul bun.
Asa ca 10 pentru Matcha si de 3 ori hip, hip, hip. :)

Draga Furscule mecanic, multumim pentru dulciuri minutate. Imi place la nebunie sa descoperim noi gusturi si arome.

Apropos, intrebare: avem voie sa ne adresa cu Dan, sau pe blog folosim Fursecul mecanic? Sa stiu, sa nu fac vre-o boacana ;)

fursecul mecanic spunea...

@adelle: Sunt acceptate ambele variante de adresare. Dan, in principiu, pentru cei care ma cunosc personal.

@mad: Prea tarziu pentru Fursecul 7, imi pare rau.

MAD spunea...

:( aveam o presimtire.

zărzărica spunea...

asa cum am promis, astazi am livrat fursecurile. si soacra-mea, si socru-meu, s-au declarat incantati. ba mai mult, soacra-mea si-a adus aminte de gustul pogaceilor pe care-i facea cand copiii, inclusiv Razvan, erau mici. s-au facut pariuri (socru-meu spunea ca-s facute din faina de orz sau de orez), dar toata lumea a fost de acord: se topesc in gura.

iti multumesc din nou, si din nou, si din nou. si sa spun pe curand?!

qteJane spunea...

Cu intarziere de un weekend plin (super placut pt k n-am avut parte de 'civilizatie' sau 'tehnologie a la sec dooj'-dooj'unu) vin sa-mi postez parerea despre fursecul verde (#7): just brilliant! Mi-a placut la nebunie: nici prea dulce, nici prea acru, o culoare minunata, un gust senzational. Nu-i evident k are la baza ceva iarba, insa are o aroma aparte. Insa nu cred ca-i pt toate gusturile; de ex fratelui meu nu i-a placut deloc, el neagreind genul asta de aroma in general.

Concluzia re-re-reconfirmata e ca chiar merita sa investeti cu drag in ceea ce-ti pregatesti de mancare, in ingrediente mai exact - diferenta chiar se simte!
Eu chiar mai astept chestii atipice, ciudate sau exotice de la Fursecul Meknic.

Anonim spunea...

deci: foarte foarte bune!!!!!