sâmbătă, 19 iulie 2008

Fursecul 7 - Matcha Cookies

Este pentru prima oara cand folosesc matcha intr-o reteta. Nu m-am hotarat inca daca fursecurile cu matcha sa aiba o nuanta mai degraba ciocolatoasa sau, dimpotriva, sa fie mai degraba fructosi. Asa ca pe cei care imi scriu ii rog (pana va porni sondajul din sidebar, care momentan da numai erori) sa precizeze si pentru ce ar opta, in cazul in care le voi trimite Fursecul 7: Matcha Cookies ciocolatosi sau fructosi? Motivatiile pot fi trimise din acest moment pana in seara de luni, 28 iulie. Avand in vedere ca matcha este unul din ingredientele cele mai sanatoase din lume, cu peste 100 de antioxidanti continuti, o sa inaugurez odata cu Fursecul 7 si varianta pentru diabetici, ca urmare a faptului ca mai multi oameni m-au intrebat pe mail daca exista si Fursecul Mecanic pentru diabetici.

12 comentarii:

Crina spunea...

mmm..ce bine arata. eu as opta pt matcha fructosi

maimutica cu cercei spunea...

vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P

Anonim spunea...

evident fructosi! Arata mai apetisant verzulii. Si desi as dori sa exclam ca "vreau si euuuuu", o sa zic "vreau si eu pentru prietenul meeeeu"

rheak spunea...

ciocolatosi pentru ca pare mai fin asa. :) dar nu am mancat niciodata asa ca nu stiu la ce sa ma astept. ciocolatosi din partea mea :D

qteJane spunea...

io as prefera verde - k-i mai ciudat & da senzatia de fistic.

fursecul mecanic spunea...

@anonim si qtejane: Fructosi sau ciocolatosi nu inseamna mai mult sau mai putin verzi. Verzi vor fi oricum datorita folosirii matcha-ului. Intrebarea este daca, pe langa matcha, sa contina ciocolata sau elemente fructoase.

Anonim spunea...

fructosi all the way :)

Anonim spunea...

ciocolatosi :D

andreea spunea...

fructosi as alege eu...

Anonim spunea...

Cu fructe, desigur! :D

hai la teatru spunea...

eu as opta pentru fructuozitate. din cate am inteles, matcha poate avea un gust amarui, deci combinatia cu ciocolata ar putea fi... nu stiu cum. aroma fructelor, insa, cu aciditatea lor, ar aduce o savoare interesanta. sper!

qteJane spunea...

fructosi desigur