vineri, 8 august 2008

Extract de vanilie bio

Am primit in seara asta de la Cristi, unul din sustinatorii blogului, ceea ce mi-am dorit de mult timp dar n-am avut niciodata: Extract natural de vanilie, complet bio. In post-ul despre vanilie am dezbatut deja problema, asa ca acum ma rezum doar la a-i multumi lui Cristi ca a adus sticluta tocmai din America si la a va avertiza pe toti ca, incepand cu Fursecul 9, toate retetele care vor contine vanilie vor avea un gust si mai bun decat pana acum. Stiu, e greu de crezut, dar asa va fi. Dupa ce l-am primit, m-am grabit sa pozez lichidul magic imediat cum m-am urcat in masina:

13 comentarii:

Anonim spunea...

mi s-a parut ca ai zis ca o sa primesti o esenta de migdale din state. oh well, atunci imi ramane ceva de trimis din istanbul :)

Anonim spunea...

wow!!!!!!! am murit si am ajuns in rai ???? u chiar dai fursecuri pe gratis ????? esti mos craciun ceva ??? zana maselutza????? ce-am facut de am descoperit blogul tau ??? sunt atat de pofticioasa....numai cand le vaddddd .....strig si eu in cor ca un puiutz de vrabie care vrea fursecuri impreuna cu ceilalti ......... vreau si eu !@

roxu' spunea...

pai.. in cazul asta, eu cel putin, simt nevoia sa-i multumesc lui Cristi..
iar tu, draga domnule Fursec Mecanic, ar trebui sa te asiguri ca macar cateva din bunatatile la care vei folosi extractul de vanilie sa ajunga si la mine, ca sa si vad pentru ce i-am multumit ;)
Oricum, lasand glumitele la o parte, mi se pare foarte dragut gestul si cred ca ar fi o idee buna sa faci o listuta cu ingrediente care sunt mai greu se gasit/procurat si sa o postezi.. si cine stie, poate va reusi cineva sa gaseasca o solutie.
Sunt convinsa ca fiecare dintre noi ar vrea sa contribuie la fursecarit ;)

Astept cu nerabdare Fursecul nr. 8!.. pana atunci, o zi cat se poate de frumoasa!

Roxu'

Anonim spunea...

Foarte fain! Iar sticla arata super, banuiesc ca si gustul e divin.
Ai incercat si varianta homemade a extractului de vanilie?

Sustin propunerea lui Roxu' cu lista de ingrediente greu de gasit.

rheak spunea...

ce frumos. ce frumos gest. ce frumos suna "madagascar bourbon", suna de poveste cu tari indepartate. si eticheta cu iz vintage. multumim cristi

fursecul mecanic spunea...

@gcristina: Am avut ocazia sa ma razgandesc in ultima clipa, asa ca am optat pentru extractul organic de vanilie Nielsen-Massey. E un fel de Rolls Royce al extractelor.

@lara: Citeste pe blog ce ai de facut si te astept la Fursecul 9.

@roxu: Intre timp trebuie sa fi ajuns la tine Fursecul 8. O sa fac o lista, buna idee.

@adelle: Nu, n-am incercat homemade pana acum. Mi-a fost lene.

krepo spunea...

Salut,

fursecule! m-am inscris! C

Anonim spunea...

AM citit! am retinut! astept weekendul! acum sper ca o sa si merit sa primesc :X

Anonim spunea...

Multumim lui Cristi pentru bunatate! Si sper sa degust si eu un fursec curand! :)

Anonim spunea...

Sunt convins ca Fursecul va doza indeajuns de bine vanilia incat aceasta sa-si faca simtita prezenta. Ma bucur ca am putut sa contribuim (eu si ea) la delectarea papilelor gustative ale comunitatii de fursecari ;-)

fursecul mecanic spunea...

@adelle: Si ar mai fi o problema cu extractul homemade. Nu cred ca batoanele de vanilie care se importa la noi sunt de calitatea cea mai buna. In plus, ar trebui incercat cu mai multe tipuri de alcool, ca sa vad care se preteaza mai bine si in care se dezvolta aromele ideal. Prea multa pierdere de timp si de resurse pentru perioada asta; poate mai incolo, la o varsta mai inaintata, cand o sa ma apuc si de gradinarit. ;)

Anonim spunea...

stie cineva de unde se poate cumpara extract natural de vanilie

Florica

Carmen spunea...

Draga Fursec Mecanic, chiar daca postarea ta despre extractul de vanilie este de aproape 2 ani, tin sa-ti spun ca ne-ai inspirat in procesul de selectare a unui brand premium. Toate produsele Nieslen-Massey Vanillas sunt acum disponibile si in Romania pe www.sugarspice.ro. In plus si pastai de vanilie naturale. O zi minunata! Carmen
( pentru alte detalii, informatii si colaborari nu ezita sa ma contactezi)