luni, 4 august 2008

Fursecul 8 - William Shatner's Cappuccino Muffins

Stiati cine e William Shatner? Atunci sunteti un pas mai aproape de a putea primi Fursecul de saptamana asta. Reteta nu-mi apartine, ea este a lui Shatner si nu o sa accept decat motivatii de la cei care stiau deja cine este domnul in cauza. N-are rost sa mergeti repede pe Google si sa-l cautati, fiindca Fursecul 8 este pentru cei care nu afla abia acum despre Shatner (si asta o sa fie usor de detectat, credeti-ma). Putina lume stie ca el este cunoscut si drept autorul unei retete de muffins. Muffin-ul in cauza are in nume si componenta "cappuccino" pentru ca reteta contine mult lapte, cafea si un pic de scortisoara, printre ingredientele mai importante. Eu am adaugat bucati de nougat sau de ciocolata cu lapte, dupa norocul fiecaruia dintre voi (loturile cu ciocolata si cele cu nougat nu vor fi marcate in nici un fel, o sa fie o surpriza). Si, ca sa nu zica nimeni ca e prea dificil sa obtii Fursecul 8, sunt generos si accept si motivatii din partea celor care - poate - nu stiu cine este Shatner, dar stiu cine e domnul de pe widget-ul nou din sidebar. La fel ca si mai sus, atentie: nu voi putea fi pacalit usor. Multa bafta si astept motivatiile aici la comentarii pana maine (marti) la ora 23:00.

41 de comentarii:

roxu' spunea...

Nenea William este un actor - desi recunosc ca nu unul dintre preferatii mei, dar conditia era sa stim cine e, nu sa ne si placa, nu? ;) - si probabil cei mai multi dintre noi il stim din Boston Legal. Ca sa ma asigur ca imi amintesc corect, l-am si searchuit pe imdb si am descoperit (pentru mine o descoperire, pentru altii probabil o veche certitudine) ca tot el a fost si Captain Kirk din Star Trek, pana pe la mijlocul anilor '90. Sper ca merit macar o portie mica din fursecul 8 ;)
Si.. nu am apucat sa-ti spun, mi-a placut foarte mult fursecul cu numarul 7.. I loved it!

In alta ordine de idei, pentru mine a intervenit o schimbare de adresa, nu a locuintei, doar a locului de livrare a fursecului. Pana acum le primeam acasa "la pachet" cu Laura, dar tinand cont ca ne facem si noi "oameni mari" :) cu job si responsabilitati, o sa fim probabil tot mai putin acasa. Asa ca eu te voi ruga sa mi le aduci la birou, unde imi voi petrece cu tristete mare parte a zilei. Adresa imi voi permite, din motive de confidentialitate, sa ti-a transmit pe mail.

Multumesc mult! si spor la fursecarit! (si scuze pentru dimensiunile astronomice ale comentariului, o sa incerc sa nu se mai repete ;) )

zărzărica spunea...

eu sunt un fan infocat al serialelor cu avocati (Ally McBeal, Eli Stone etc), deci nu puteam pierde Boston Legal. iar dialogurile lui Danny Crane cu Alan Shore erau delicioase, asa cum sper ca vor fi si briosele!!!!

in plus, cand stii despre creatorul retetei ca si-a vandut pietrele de la rinichi sau ca a inotat alaturi de delfini si balene in scopuri umanitare (omul apara din rasputeri mediul), iti spui "If William Shatner Can, I Can Too".

rheak spunea...

William Shatner si cu mine ne cunoastem de demult, de cand se dadea pe tele7 seria originala de Star Trek. Hehe. Ce vremuri. Cu William Shatner m-am intalnit apoi si pe un CD de la o revista germana, Muzikexpress, pentru ca William Shatner si canta. Ca William Shatner joaca in Boston Legal sau are un muffin, ei bine asta n-am stiut. Ultimii ani la tv mi i-am petrecut cu Battlestar Galactica si jos numitul Dexter, Rome, altele. Si ca tot vorbeam de Star Trek, se face un film despre Spock. Cu Zachary Quinto. Sylar din Heroes, pour les connaiseurs. ;)

Pe de alta parte, Michael C. Hall, aka Dexter a dat savoare multor seri petrecute in fata calculatorului cu sora mea si nu de putine ori mi-a dat pofta sa scriu. Dintr-un motiv bizar insa n-am vazut seria a doua inca. Ce sa mai vorbim de a treia. Poate pentru ca seria 1. mi s-a parut perfecta, cu inceput, mijloc si sfarsit si nu mai era nevoie de nimic in plus. We love Dexter. That is all. Si daca tot vorbim de ce ai tu in sidebar, posterul la Dexter e facut de Shepard Fairey, aka Obey Giant, al carui mare fan suntem sora mea si cu mine si pe care ar trebui sa-l descopere si lumea de la noi.

Fursecurile cu matcha au fost foarte bune. Miros a iarba mult mai mult decat au gust de iarba. La o mestecare atenta se simteau bucatile de coaja de lamaie (?) care-i aduceau un plus de savoare. Dupa ce ai plecat si Catalin si eu ne-am napustit. E ciudat dar, tocmai mestecasme guma, si mi s-au parut mult mai savuroase decat mai tarziu, gust pur and all. Probabil ca niste menta in compozitie nu ar fi ceva rau? Ar fi o chestie de incercat. Cand ajungeai la mijloc, la M&M era clar, cel putin pentru mine si cum de fapt si intuisem, ca matcha+ciocolata=love. Ecuatii simple nu?

O saptamana frumoasa. (Btw, aseara NIN au cantat la Lollapalooza and they rocked. Naturally :D)

Anonim spunea...

Salut! William Shatner este actor si mi-l aduc aminte din Star Trek, mai exact era J.T. Kirk. De asemenea, l-am mai vazut in filmul Miss Congeniality, intr-un rol mai neobisnuit. Iar prietenul meu, Bruno, si-l aminteste(pe langa Captain Kirk) dintr-o reclama amuzanta pt. Kellog's All Bran. Ce-i drept, nu as fi stiut despre aceasta reclama, nefiind la noi. Sper ca merit macar un muffin pe care il voi imparti frateste cu Bruno si cei trei motani pofticiosi. :) By the way, proiectul este demn de laudat and keep the good work going! ;)

Anonim spunea...

Draga Fursecule,

In primul rand, iti multumesc pentru Fursecul Sencha, a fost foarte foarte bun (delicious is simply not enough). Am mancat deja doua, iar restul le pastrez pentru prietena mea si pentru fetita ei, am primit amenintari ca nu voi fi bine daca vin cu mana goala. :)

Din pacate, eu nu stiu cine a fost domnul din postul tau (de William Shatner este vorba), si nici nu ar fi corect sa google in acest moment. Dar mi-am facut temele si am vazut ca domnul respectiv a jucat in Boston Legal. Dar faptul ca nu il cunoastem pe WS nu cred ca e un motiv suficient pentru a nu gusta cappuccino muffin-urile descrise cu atata savoare...

Asa ca daca am fost suficient de convingator, astept cu mare nerabdare urmatorul pachetel! :)

Cu multe multumiri,


Dan

P.S. Cautandu-l pe domnul respectiv pe imdb, am vazut ca a jucat si in Miss Congeniality, si pe asta chiar l-am vazut! Pe ambele, de fapt! :)

Anonim spunea...

P.P.S. Nu stiu de ce am folosit "sencha" in loc de "matcha"... :( Shame on me, sper sa nu fiu descalifciat!

qteJane spunea...

Got me there, k in afara de South Park, Prison Break, SATC (k de, sunt fata), Rome si Tudors (si f putin Mash, Star Trek si alte chestii de pe vremuri) nu m-am mai uitat la nici un serial (nici Seinfeld, nici Dallas, nici Twin Peaks, nici Bundy, nici Friends , nici Lost &the list goes on). I just don't like TV and I just hate tv shows (si cu toate astea, da, m-am uitat la SATC - shoot me).
Daca intrebai ce-s aia Cheesy Poofs, stiam sa-ti zic in great detail! Asa nu stiu sa zic decat k the guy joaca intr-un serial care nu apare-n top 10 shows pe tv.com...

Anonim spunea...

Pentru mine William Shatner este mai ales Captain Kirk din Star Trek. Cat despre Michael C. Hall, el este David si Dexter in al doilea rand, actor senzational de teatru in primul rand. Stii tu cum sta treaba cu Dexter in ceea ce ma priveste, ca doar incepem sa ne cunoastem. Trent Reznor a avut o zi de "ezitare" dar acum canta din nou asa ca totul pare a fi in regula, avem situatia sub control.

fursecul mecanic spunea...

@roxu: Da, nu e nevoie sa-ti si placa.

@zarzarica: De acord.

@rheakurokawa: Pentru mine Shatner este numai Cpt. Kirk. Dexter sezonul 2 e mai slab decat primul sezon, asta probabil si din cauza ca n-a mai fost facut dupa carte (la propriu), ci au incercat scenaristii sa incropeasca o poveste. Al treilea n-am aflat inca daca e, din nou, dupa una din carti, dar sper ca da. Teaser trailer-ul e foarte promitator. Cat despre detaliile autorului afisului, jos palaria.

@pebbles: Scrie-mi si mail sau identifica-te aici, pentru ca nu pot sa-mi dau seama cine esti.

@dan m: Nu e mare problema confuzia, in fond sunt ambele din aceeasi familie. Apreciez sinceritatea de a recunoaste ca nu il stiai pe Shatner. Dar imi pare rau, astea sunt regulile jocului, asa ca te trec doar pe lista de rezerva.

@qtejane: La fel ca si la dan m, bravo pentru sinceritate.

@confruntadurerea: Ca intotdeauna, un raspuns complet, pentru care iti multumesc. Sunt un mare admirator, doar stii. Si ma bucur ca ai adus in discutie si rolul lui David, jucat incredibil de domnul Hall.

Anonim spunea...

hmmm...si cu abonatii plecati din bucuresti cum facem, care-si doresc aceste mufinuri, foarte, foarte tare si care dau interviuri frumoase la rfi? :)
sau tre sa povestim si noi chestii despre shatner? (ca daca da nu ne mai oprim)

fursecul mecanic spunea...

@ion: Toata lumea care vrea muffins trebuie sa povesteasca. Cand va intoarceti, o sa primiti si voi muffins. Daca mai raman.

Anonim spunea...

Sunt sigur ca deja toata lumea ia muffins, in afara de mine, asa ca nu mai are rost sa incerc...

Vreau sa zic ca am auzit de William Shatner, dar cand am vazut ca e o conditie sa il cunosc fara sau dau Google, mi-am batut un pic capul inainte sa dau click pe comments, acolo unde eram sigur ca o sa gasesc raspunsul. Asa, m-am gandit ce m-am gandit, fiindca sigur mi se parea cunoscut, dar nu mai stiam de unde... M-am dat batut si am zis... "Hm, pare un nume de scriitor, nici nu stiu ce a scris. Ia sa dau click acum." :)) Ti se pare amuzant, nu? Macar a scris o reteta de muffins, e ceva.

Dar daca zici ca vrei sa fii generos, atunci stiam de Dexter, mi-am dat seama de cand am vazut prima data sidebar-ul cu el. Nu m-am uitat la serie, recunosc, fiindca nu ma interesa sa vad un politist (sau detectiv, ce era) psihopat... Un fan al serialului mi-a dat cateva detalii, nu le dezvalui fiindca stiu ca sunt unii care au curiozitatea trezita datorita tie si n-ar vrea sa le fie stricata surpriza... Insa am ghicit chiar destul de usor cum e serialul, fara sa-l fi vazut. Eu am zis ca e prea usurel si am cerut altceva mai interesant, fanul e ofuscat...

Deh, sunt un cinefil amator. :D Daca eram profesionist, atunci stiam de Shatner, shame to me...

Daca nu-mi dau muffins din cauza asta, te inteleg. Oricum mi-a placut sa scriu pe-aici. :)

Anonim spunea...

As vrea sa pot edita comment-ul... Aici e o erata: "Daca nu-mi dai", in loc de "Daca nu-mi dau"...

La Micro-Oaka spunea...

nu e o motivatie. e o intrebare. livrarile pt fursecul nr. 7 s-au terminat? pentru ca la mine nu a ajuns nimic.
all the best

fursecul mecanic spunea...

@exstatic: Sa stii ca nu e chiar asa, dupa cum vezi nu toata lumea ia muffins. Te-am trecut pe lista de rezerva, la rubrica cinefil amator.

@dana: N-au ajuns, pentru ca din mail-ul tau am inteles ca trebuie sa te anunt inainte de livrare, ca sa fie cineva acasa la adresa indicata. Ti-am scris mail saptamana trecuta, dar n-am primit nici o confirmare din partea ta; de asta n-ai primit nimic. Dar livrarile nu s-au terminat; sunt doua persoane pe care le-am amanat, de comun acord, pentru saptamana asta, asa ca o sa te 'strecor' si pe tine intre livrarile pentru ele.

Madeinbukarest spunea...

Ok, m-ai prins. Nu stiu cine este nenea William other than ce am putut sa aflu astazi de pe google si pe comment-urile deja postate.

Prajitura despre care amintesti in postul tau trebuie ca este Cappuccino Chocolate Chip Muffin si nici despre ea nu vreau sa vorbesc prea mult ca sa nu imi simt stomacul cum ulcereaza.

Chestia este ca poftesc la un fursec de-al tau cam de cand am citit la Jo pe blog despre ele (www.mainimic.blogspot.com).

Nu am indraznit sa ma-nscriu pe lista doritorilor desi am avantajul sa fiu din Bucuresti (inteleg ca deocamdata numai in Bucuresti livrezi). Am zis ca am suficiente kile in plus si deci poate sunt alti doritori care sa primeasca fursecul mecanic guilt free ...

Da' acum deja nu mai pot. Nu mai pot. Trebuie sa gust si eu un fursec de la tine. Te rog!

PS. As prefera sa primesc la sfarsitul saptamanii cand sarbatoresc sfarsitul a 2 saptamani de abstinenta si ma pregatesc psihologic pentru urmatoarele doua ;).

La Micro-Oaka spunea...

am inteles. sa imi zici, te rog pentru ce zi m-ai programat si ma voi grabi cu confirmarea :).

scuze pentru comentariile acestea off topic

fursecul mecanic spunea...

@madeinbukarest: Imi pare rau, dar nu pot sa fac o exceptie pentru tine - nu stiai cine e Shatner, nu poti sa primesti Fursecul 8. N-as mai fi eu 'guilt free'. Asa ca iti propun sa te inscrii la Fursecul 9, poate cu mai mult noroc.

@dana: Daca ai cutie postala in care ai incredere, pot sa-ti las si acolo. Daca nu, hai sa ne auzim pe mail pentru detalii, sa nu fie off-topic, intr-adevar.

ciops spunea...

William Shatner a fost un om deranjat de link-urile care se deschid intr-un nou tab in permanenta. Citez din amintiri: "e un blog superb, dar acest lucru ma exaspereaza". Eu unu apreciez tot, dar el...

Stiu ca am fost total offtopic, dar nu stiam unde sa-mi adresez doleanta :).

fursecul mecanic spunea...

@ciops: De exemplu, pe mail? Ca poanta n-am gustat-o. Iar setarea de a deschide tab-uri noi imi place.

qteJane spunea...

subscriu si eu @ ciops' comment - ma exaspereaza si pe mine chestia cu taburile; daca ramai in urma si vrei sa citesti 2-3 posturi + comentariile aferente te-ai facut cu 4-6 taburi noi.

fursecul mecanic spunea...

@qtejane si, preventiv, @all: Nu schimb setarile. Ctrl+F4 e prietenul tab-urilor multe. (A propos: Daca ai ramas in urma, nu e bine. Nu, nu, deloc nu e bine. Nici macar nu postez zilnic, deci nu exista nici un motiv sa ramana cineva in urma.)

fursecul mecanic spunea...

Inca ceva: daca in main apesi pe titlul post-ului, se incarca intr-un tab atat post-ul in intregime, cat si comentariile. Nu trebuie sa le incarci separat.

Madeinbukarest spunea...

:) ok, astept cu interes fursecul 9. mestec ciunga in gol pan-atunci :)

Anonim spunea...

Multumesc ca mi-ai raspuns si ca m-ai trecut pe lista. :)

Anonim spunea...

In mod premeditat n-am trimis acest comentariu pana la momentul anuntat , pentru ca nu stiam cine a fost William Shatner, si mi s-a parut corecta regula . Am aflat insa!
Am aflat in acelasi fel in care la RFI am auzit despre "Fursecul Mecanic" - si desi nu sunt deloc un pasionat de Internet si in niciun caz de forum-uri/chat-uri,... ideea asta chiar mi-a placut.
Imi doresc sa ajung si eu pe o lista a celor care primesc Fursecul nr...., dar in acelasi timp mi-ar place ca Fursecul Mecanic sa nu ma gaseasca atunci cand il livreaza ; nu e nici complicat si in niciun caz sofisticat - as vrea sa primesc Fursecul dar vreau si sa ramana asa undeva agatat de pagina asta !
Si daca tot suntem la capitolul
" Cine stie..." , este cineva care stie cum a aparut " La Baguette " adica asa numita bagheta frantuzeasca ?
Astept raspunsurile pana la urmatorul Fursec !

Iulia spunea...

I LOOOOVEE DEXTER!!!

Abia astept noua serie!! Sa stii ca anul trecut in vara au aparut 3 episoade inainte sa apara la teve, sper sa apara si anul acesta lafel!!

Surprinzator ca iti place Dexter :), chiar nu ma asteptam, oare 6feet under, the outer limits sau Nip Tuck iti plac? :) Mie imi place genul :D

fursecul mecanic spunea...

@thales: Apreciez gestul tau de a nu trimite comentariu nestiind cine e domnul Shatner. Chestia cu fursecul primit fara sa fii vazut e o metafora? A, si inca ceva: concursurile aici pe blog le propun eu, nu userii.

@iulia: Putem sa ne straduim un pic si sa scriem corect numele serialelor? Ma dor ochii sa citesc lucruri ca "6feet under". Despre serialele mentionate de tine: Nip/Tuck s-a prostit pe parcurs, am renuntat intre timp la el. Foarte bun la inceput. Six Feet Under - ai raspunsul meu mai sus, daca citesti celelalte comentarii. The Outer Limits am vazut cand eram mai mic, mi-a placut.

Anonim spunea...

* Daca tot am primit un raspuns, chiar si fara fursec , tot inseamna ceva !
* Nu , nu e o metafora - si nici nu o spun pentru impresionarea celeilalte parti ; este atat de neasteptata ideea , incat nu stiu ce imi trebuie mai tare - sa primesc Fursecul nr..., sau sa nu-l primesc niciodata si sa imi scriu povestea in speranta totusi ca de data asta intru pe lista .
* E-n regula , inteleg si o sa si renunt; intrebasem despre bagheta frantuzeasca doar pentru ca are o poveste controversata , frumoasa , si peste toate , imi oferea o legatura cu urmatorul Fursec , daca tot n-am stiut raspunsul la intrebarea initiala.

Anonim spunea...

buna :(

sunt poison girl ..

ti-am trimis un mail.. si... nici nu l-ai pus pe blog, nici nu ai raspuns... l-ai primit macar? :(

good night

fursecul mecanic spunea...

@anonim / poison girl: Am primit mail-ul de la tine. Nu ti-am raspuns, pentru ca nu raspund decat oamenilor a caror motivatie m-a convins. Pe blog inca n-am pus nici un mail, nu doar pe al tau. Good night.

Anonim spunea...

Buna Fursecule,


Se pare ca de data aceasta nu o sa primesc fursecuri :( Nu stiam cine este William Shatner asa ca nu am postat nimic mai devreme, am cautat pe imdb bineinteles, dar nu mi s-a parut corect sa postez si sa mint ca am habar. Sper ca fursecul 9 sa fie cu noroc pt mine :P
ps : sa nu ma uiti te rog cu adresele blogurilor culinare din Noua Zeelanda.

Anonim spunea...

Hey Dan,
Imi place noul concept: o tema de discutie si doar acele motivatii care "cunosc" subiectul primesc fursecul. :)
Saptamana asta nu m-a prins, desi muffinul arata super si sunt convinsa ca delcios. Apropos, cei care l-au primit poate ne impartasesc impresiile.
Pe William Shatner nu il cunosteam, dar il cunosc acum. :) Devine din ce in ce mai interesant blogul tau si sunt tare curioasa ce ne propui pt fursecul nr 9.

fursecul mecanic spunea...

@adelle: Multumesc, intr-adevar e delicios si muffin-ul de saptamana asta. Intentionez ca, de acum incolo, sa fie cate o tema 'de gandire' in fiecare saptamana, asa ca te astept la Fursecul 9. Obligatoriu!

Elisa spunea...

Recunosc cu rusine ca nu stiam cine e William Shatner pana nu ai zis si am cautat si eu...
Motivul pentru care iti scriu este ca nu stiam ca existi si, in consecinta, nici ce faci si cum anume faci, iar acum stiu si ma bucur...
Azi a primit o colega fursecurile de la tine si a donat unul pentru gurile curiosilor si pofticiosilor. Eu am impartit fursecul nr. 8 cu un coleg, dar jumatatea care mi-a revenit a fost ...divina... Ar trebui serios sa te gandesti sa-ti deschizi o un magazin pentru ca in Romania avem nevoie si pofta de mai mult decat prajituri insiropate cu apa si zahar pana la saturatie.
Multumesc pentru fursec... tie si colegei donatoare si sper ca initiativa ta sa fie salutata cu noi initiative (poate dar nu neaparat) si din alte domenii.
PS: Cred ca binedispui cu fursecurile tale si pe cei ale caror bunici stiau sa gateasca doar ciorba si erau total dezinteresate de prajituri.
PS nr. 2: Cam cat de secrete sunt retetele? :)
Multumesc inca o data...

Elisa

fursecul mecanic spunea...

@all: Azi am mai incercat sa las un pachet nesupravegheat si evident ca a fost furat, in ciuda faptului ca sansele erau mai bune decat in celelalte cazuri de pana acum. Dar combinatia Calea Victoriei + Dorinta de a parca + Bodyguarzi scarbosi si sefi peste orice din strada + Lasat pachet cu fursecuri in casa scarilor IN INTERIORUL unei cladiri in care nu e decat o singura firma = Furt garantat, in cazul meu un pachetel cu muffins. Bravo noua ca popor, frumos ne sta.

fursecul mecanic spunea...

@elisa: Multumesc si bun venit aici pe blog. Retetele nu sunt foarte secrete, secretul consta in calitatea ingredientelor folosite. Citeste insa si post-urile din urma si o sa vezi de ce nu voi publica niciodata o reteta aici pe blog.

Anonim spunea...

Draga domnule Fursec,

Tocmai am devorat Fursecul nr. 8.. si a fost foooaaaaaaaarteeeeeee bun!!!
Imi pare rau ca nu m-ai anuntat ca vii, pentru ca aveam si eu ceva pt tine, si daca stiam le-as fi rugat pe domnisoarele de la receptie sa ma cheme.
Am fost nevoita (:P) sa impart putinul primit cu colegii de birou, si toata lumea a fost foarte incantata.. si ti-au vizitat deja blogul, si nu m-ar mira ca in curand sa ai parte de rugaminti si din partea lor ;)
by the way... eu am primit exact ce imi doream, adica un muffin cu bucati de nougat.. U made my day! ;) a fost exceptional!

Multumesc inca o data!
O zi frumoasa!
Roxu'

Laura spunea...

Dragă domnule Fursec,

eu n-am fost deloc pe fază săptămâna asta (absentă motivat, am trăit o săptămână și-o jumătate de zi pe meleaguri izolate la 2 mai și în vamă; n-aș fi crezut că absența laptopului meu, pe care îl iubesc de altfel, ar putea fi așa o binecuvântare.. :) )

așa că acum îți scriu cu mare întârziere, și pe lângă asta mărturisesc că nici nu am auzit de nenea cu pricina până în ziua de azi. daaar mizez pe faptul că suntem deja prieteni (:D) și pe rândurile care urmează, care au intenția de a te sensibiliza, astfel încât în cazul în care mai există niște muffins uitate prin vreun colț de bucătărie mecanică și niște timp în zilele ce urmează, acestea să ajungă la mine. :)

eu am renunțat la zahăr aproape complet (excepțiile constând în câte-o înghețată mai special din când în când și ciocolată amară.. once in a while..) de un an și jumătate, pentru că mi s-a părut cumva aiurea să mănânc ceva despre care citesc peste tot că este o "otravă". mănânc însă destul de multă miere, care e dulce și bună și sănătoasă, și în combinație cu nuci este absolut minunată. și curmale. not to mention fructe multe.

când am citit despre fursecurile tale m-am bucurat nespus, și sunt totally enthusiastic about the healthy state-of-the-art cookies. (mm, cred că s-a văzut asta de fiecare dată când ne-am întâlnit :) )

cu speranță în suflet și cu scuze (la rândul meu) pentru "dimensiunile astronomice ale comentariului" (ca să-mi citez prietena),I'm really looking forward to your reply!

wish you only sugar, spice and everything nice! :)

fursecul mecanic spunea...

@laura: Multumesc ca ne-ai impartasit din experientele tale dulci, comentariul n-a fost prea lung. Ma tem, insa, ca nu pot face exceptii de la regula: incepand cu Fursecul 8, doritorii de fursec al saptamanii trebuie sa comenteze si sa dovedeasca, prin ce scriu, ca sunt in tema. Si asta pana marti seara, asa cum se trimiteau motivatiile si pana acum. Saptamana asta tu nu te califici din nici unul din cele doua puncte de vedere. Asa ca te astept aici pentru Fursecul 9!

Anonim spunea...

Absolut delicios, cremos, pufos si incantator pt simturi!!!!! Tocmai am devorat si eu fursecul 8, asta dupa ce am incercat sa iau inghituri cat mai mici ca sa dureze cat mai mult :)
Imi pare rau ca nu am fost acasa si Sorin a uitat sa iti dea ce aveam pregatit pentru tine, dar promitem sa ne revansam data viitoare.