vineri, 29 august 2008

Fursecul si Dilema Veche

Multumesc the o'connors de la comentariile la "Fursecul si Tabu", pentru ca nu aflasem nici de articolul din Dilema Veche. Si multumirile mele merg, alaturi de tot respectul, catre Andreea Pietrosel, autoarea articolului. Click pe poza pentru articolul marit.

9 comentarii:

confruntadurerea spunea...

Fursecule, esti peste tot. Unde ma uit, este Fursecul. Si simt asa o bucurie de fiecare data pentru ca tot ce faci tu merita atentia asta extraordinara. Noroc ca mai spune lumea pe unde apari, ca altfel eu nu pot sa tin pasul.

fursecul mecanic spunea...

@confruntadurerea: Saru' mana. Vezi bine ca si eu sunt depasit de evenimente, noroc intr-adevar cu oamenii de pe blog.

zărzărica spunea...

Ma bucur din suflet ca ies la iveala oameni care fac ceva si au a spune multe prin munca lor, nu prin masinile furate si zgarzile fara numar atarnate pe burtile hidoase. Pacat ca vrei sa pleci... Te mai poti razgandi?

fursecul mecanic spunea...

@zarzarica: Multumesc frumos pentru comentariu. Cat despre razgandire: in mod cert, nu.

trainspot spunea...

bai, eu chiar nu inteleg urmatorul lucru: "scepticii sustin ca e doar o strategie de marketing".
1. de ce tre sa fi sceptic sa crezi acest lucru?
2. daca ar fi o strategie de marketing, nu inteleg care-i problema?

fuck it. de ce nu pot oamenii astia sa se bucure pur si simplu?!

discordia spunea...

Pentru ca niciun lucru nu e cu adevarat dezinteresat. Daca nu e strategie de marketing e un mod de a-i face pe prostii si limitatii de romani sa vada ce au pierdut penntru totdeauna si sa regrete sincer.

Anonim spunea...

E trist sa ajungi sa crezi ca nu exista lucruri cu adevarat dezinteresate. Eu nu cred asta. Nu am crezut niciodata. Motivul principal pentru care nu cred asta este cel ca eu fac foarte multe lucruri complet dezinteresat. Asa ca se poate. De aici imi vine convingerea ca exista multi oameni asa.

Cat despre despartirea de romani, baiatul a explicat foarte clar de ce o face in felul asta. Tocmai ca sa incheie frumos o relatie zbuciumata. Sigur ca, la o asemenea despartire frumoasa, cei care l-au facut sa plece ar putea sa regrete ca-l pierd dar care ar fi alternativa? Sa faca ceva oribil, ca sa nu-l regrete nimeni?

discordia spunea...

Da, ai dreptate. Exista actiuni dezinteresate si persoane capabile de asa ceva dar nu cred ca asta e un caz care poate fi dat ca exemplu. Mi-as sustine opinia cu cateva argumente, dar incerc sa nu mai insir "mizerii" pe imaculata coala virtuala de blog.

fursecul mecanic spunea...

@discordia: Te rog sa insiri toate 'mizeriile' pe 'imaculata coala virtuala de blog'. Altfel, ceea ce faci este doar o incercare ingrijoratoare de compromitere si intimidare a unei initiative.