sâmbătă, 2 august 2008

Fursecul si RFI

RFI, adica Radio France International (a nu se confunda cu RRI, postul de radio la care am fost invitat la inceputul saptamanii). Andreea este reporter la RFI Romania (Bucuresti 93,5 FM, Iasi 97,9 FM, Craiova 94 FM, Cluj 91,7 FM) si m-a insotit la livrarile pentru Fursecul 5, dupa care a pregatit un material de 6 minute, care o sa fie difuzat in zilele urmatoare pe post. Pentru cei care nu au rabdare, iata link-ul catre download-ul direct: http://s4.transfer.ro/storage/6b04232056.zip

LATER EDIT: Iata si link-ul catre emisiunea de la RRI, de pe 28 iulie (atentie, fisierul are 54 MB): http://s3.transfer.ro/storage/2828aa524c.zip

4 comentarii:

Carmen spunea...

printre cei 200 doritori de fursecuri ai si coafeze? nice...la departamentul cosmetica cunosc eu pe cineva timid care a degustat fursecurile tale ;)) si acea persoana e si studenta la filosofie si deloc modesta acum :D... toti cei 200 au o pasiune comuna Fursecurile tale si cred ca noi toti ne dorim sa-ti deschizi o afacere si sa faci Mare Petrecere Mare, pentru acea seara iti fac o invitatie la un tratament facial, mi se pare corect sa-ti ofer si eu ceva, trebuie sa primesti si tu nu numai sa oferi :)

Anonim spunea...

Daca se face petrecere, o sa te pup in seara aia. Tocmai bine dupa tratamentul facial facut de Carmen.

Dar eu intrasem cu alt gand inainte de a citi comentariul lui Carmen si anume cel de a-ti scrie ca mi-a placut foarte mult reportajul facut de Andreea.

qteJane spunea...

:))))))))))
Misto (desi un pic trista, k-i cruda realitate...) definitia (fff prescurtata de altfel) a cocalarului neaos.
Imi pare f sincer rau ca habar n-am avut de cafeneaua-n cauza la momentul oportun, k as fi apreciat f tare mediul descris si ce se gasea acolo (as fi iubit in primul rand partea cu no-smokers, apoi muzica -am eu un feeling k mi-ar fi placut-, abia apoi dulciurile si la urma urmelor the environment).

trainspot spunea...

pai da mah?! si pe cand lansarea magazinului?! (you know, obsesia mea: deschide-ti un magazin!!!!!!!).