joi, 4 decembrie 2008

Fursecul 24 - Double Chocolate Espresso Cookies

Fanii emisiunii Top Chef si ai lui Tom Colicchio stiu ce este un "Quickfire Challenge". Ei trebuie sa gateasca, in timp foarte scurt, un fel de mancare pe o tema anume. Pentru Fursecul 24, avand in vedere ca sunt in intarziere cu el, o sa fie tot ceva rapid, dar care nu necesita talent, ci doar rapiditate: primii 10 oameni care imi scriu, incepand cu acest moment, un e-mail pe adresa Fursecului Mecanic, avand subject line-ul "Fursecul 24", vor fi castigatorii acestui fursec.
Nu are rost sa va povestesc despre F24, pentru ca titlul spune deja tot: de doua ori mai multa ciocolata decat intr-un cookie obisnuit, plus putina cafea, pentru o nota aparte.
Detaliile pentru Fursecul 25 vor aparea sambata, 6 decembrie. Pregatiti-va pentru cautat indicii prin centrul, dar si la marginea Bucurestiului, pentru peisaje retro-industriale si pentru mers cu metroul.

8 comentarii:

Stoiciu spunea...

Tocmai am vazut afisat postul despre fursecul 24. Am aflat despre proiectul fursecului mecanic de la doua prietene care au primit fursecul 23 (alina si oana). Insa ele presupun ca dorm la ora asta si nu ar apuca sa scrie un email. Mi-ar placea sa le fac o surpriza si sa trimit eu un email pt ele insa....nu stiu care este adresa. Daca m-ati putea ajuta v-as fi foarte recunoscatoare. Andra

Scarlet spunea...

Deci asa, doua fursecuri unul dupa altul.La primul nu ma inscriu ca nu ar fi fair, din moment ce sunt foarte putine sanse sa mai fie si altii up la ora asta, iar al doilea suna interesant(sa speram ca nu va mai fi vreme rea:D), dar...sambata nu sunt in Bucuresti:) Asa ca succes celor care se vor inscrie in cursa:) Eu ma pastrez pentru no. 26:)

pisicainbocanci spunea...

presupun ca livrari in olanda pentru fanii tacuti, dar incantati de proiect, si carora le e tare-tare dor de dulciuri care sa nu fie pre-ambalate si cu gust de nisip nu se fac, nu?

irina spunea...

Am aflat azi de Fursec din Esquire.
Citind cum sta treaba am simtit pt inceput o mare bucurie si admiratie, iar pe final un gust amar.
Pt mine e importanta autenticitatea si am intalnit asta din plin.
Iti multumesc. Pt oameni ca tine simt mandrie ca sunt din Romania. La naiba, suna fortat, dar eu chiar o zic serios!
Am primit multa inspiratie, mult curaj.
Din nou imi exprim recunostinta pt initiativa ta iesita din tipare. De fapt, mi-as dori f tare sa renuntam odata la sabloane, sa indraznim mai mult! Eu sigur asta fac. Ma bucur ca suntem mai multi!

fursecul mecanic spunea...

@pisicainbocanci: Nu.

@irina: Multumesc frumos.

Mathurine spunea...

ah, fursec de mos nicolae, niiiice....
o ora aproximativa pentru postarea primului indiciu?
sa stiu cum fac orarul la filmari :))

fursecul mecanic spunea...

@Mathurine: Seara spre noaptea. Practic, cautarea indiciilor o sa aiba loc duminica.

Anonim spunea...

PE cuvânt de om cinstit că zilnic intru pe site, pentru a vedea noile fursecuri şi pentur a continua să visez la dânsele. Întâmplarea face că în ultimele 3 zile nu am avut timp să intru defel pe internet şi uite aşa am ratat şansa.