sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Fursecul rapid

Aseara am avut o sedinta foto pentru o revista si am facut Chocolate Crinkles. La final le-am oferit fursecurile proaspat gatite, dar echipa a fost atat de draguta incat doar sa guste cateva, lasand restul de fursecuri pentru a fi oferite azi pe blog, intr-o actiune-fulger. Asadar: cine nu a castigat F28 sau, dimpotriva, a castigat si mai vrea, sa-mi scrie repede de tot un mail (continutul nu conteaza) la furseculrapid@gmail.com - primele cinci mail-uri si-au asigurat o portie de Chocolate Crinkles.
Fursecul 30 - maine.

13 comentarii:

Anonim spunea...

;) Ce dragut! Si revista se numeste ...

fursecul mecanic spunea...

@core: Pana la publicare, nu se numeste. ;)

Anonim spunea...

Maine este prima data cand voi porni la vanatoare de indicii si as avea o rugaminte mare: se poate sa mentionati adresa de e mail unde trebuie sa trimitem pozele si povestea in postul de maine care da startul la vanatoare? Multumesc mult:)

fursecul mecanic spunea...

@IrinaH: In cazul in care pe ultimul indiciu nu este mentionata alta adresa de e-mail, pozele si povestea trebuie trimise la furseculmecanic@gmail.com

Anonim spunea...

hihi...fresh meat! Bine ai venit. La sfarsit...dar niciodata nu e prea tarziu.

Anonim spunea...

Fursecule, hai trezeste-te :). De dimineata astept startul.

Carmen spunea...

Am asa o senzatie de cateva procente ca plecarea ta nu va fi ca o eliberare,asa-i? sunt convinsa ca cel putin o data pe an ne vei onora cu prezenta, e prea frumos ce se intampla si ma bucur pt tine :)

sweet IQ spunea...

Nu vrem sa ne lacomim, ca noi am mancat delicii din acelea, sa se bucure si altii.
dar asteptam trufele, si concursul cel nou!!!

Anonim spunea...

Vreau sa stiu daca pentru F30 sunt acceptate si poze cu telefonul mobil. Te rog Fursecule mecanic, fii ingaduitor cu pofticiosii dintre noi care nu ti-au gustat bunatatile pana acum. :)

Anonim spunea...

mereu au fost acceptate. nu tin minte sa fi fost impusa camera foto.

Anonim spunea...

orice...numai poza sa fie

fursecul mecanic spunea...

@Carmen: Ba poti sa fii sigura ca o sa fie o eliberare. Si ce eliberare! Dar asta nu inseamna ca n-o sa fac cate o editie speciala a Fursecului Mecanic, atunci cand o sa mai trec prin Bucuresti, la cateva luni.

@Andra: Vad ca ai primit deja raspuns: intr-adevar, poti folosi si telefonul mobil pentru poze. Totul e sa le poti trimite, in final, pe mail.

Anonim spunea...

Fursecule, eu ma agit cu pozele si imi pregatesc bocantii de umblat prin oras dar vad ca se face din ce in ce mai tarziu si tu tot nu dai startul. Cumva F30 e o proba de creativitate? Speram seara asta, sinonima cu prima mea incercare sa ma plimbe prin oras.
p.s.: Poate nu am inteles bine, dar unde pleci? De ce vei reveni rar in Bucuresti?