marți, 20 ianuarie 2009

Fursecul si Teen Press

Pana de curand n-am stiut ca in Bucuresti exista o revista dedicata liceenilor si scrisa tot de ei. Ea se cheama "Teen Press", apare lunar si se distribuie in toate liceele din oras. Daca sunteti la liceu, evident ca stiati toate astea. Ce poate nu stiati este ca in numarul pe ianuarie, tocmai aparut, se gaseste un articol despre Fursecul Mecanic. E foarte frumos scris, nu in ultimul rand pentru ca autorul e cineva care a participat de nenumarate ori la cautarea de indicii si are astfel o perspectiva de insider asupra derularii proiectului. Ca sa nu mai spun/scriu ca articolul e plin de energie buna, asa ca cititi-l cu atentie, e o modalitate perfecta de a incepe ziua. Multumirile mele lui Andrei.

9 comentarii:

Bianca spunea...

Intrebare...alea din poza sunt chocolate chip cookies? Sau ce? Ca salivez la ele si as vrea sa le incerc...

Fen spunea...

Teen Press nu mai e moca:P. E 2 lei.

Anonim spunea...

Macar asa sa spun "Multumesc".
Fiecare cum poate

Anonim spunea...

esti celebru ce s-o mai dam incolo, incoace.
si mai si dezertezi.
:)

fursecul mecanic spunea...

@Fen: Am modificat, multumesc.

@ion: Pai da.

fursecul mecanic spunea...

@Bianca: Sunt, intr-adevar, Chocolate Chip Cookies, inainte de a fi bagate la cuptor.

nzdrvn spunea...

felicitari lui andrei pt initiativa si tie, dan, pentru feature. abia astept sa vad articole despre fursecul mecanic in revistele din germania :)

Anonim spunea...

Sunt curios cum o sa primeasca acest articol lumea care nu stie de proiect. Stiu sigur ca seful meu a fost foarte incantat de idee.
De tehnoredactare m-am ocupat si eu...fiind un articol important, "de suflet" :)

fursecul mecanic spunea...

@Maria: Multumesc. Sa vedem... pana una-alta, la noi reactiile au fost mult peste orice asteptari. Nu stiu cum va reactiona presa germana, nu stiu nici cum o sa reactioneze berlinezii, dar o sa fie update-uri saptamanale aici, la Fursecul Mecanic, asa ca o sa va tin la curent.