joi, 15 ianuarie 2009

Indicii 2.0 si eco-font-ul

La livrarea Fursecului 28 am avut o surpriza: Alina, una din castigatoarele F28 si cea careia ii datoram crearea grupului de fani ai Fursecului Mecanic pe facebook, s-a gandit ca n-o sa fie prea simplu sa ajung la casa in care locuieste, asa ca - in stilul cautarii de Fursecuri - a pus, din soseaua principala pana in fata casei, indicii pe stalpi cu logo-ul Fursecului Mecanic si o sageata care indica directia catre destinatie. Foarte dragut gestul, ca sa nu mai spun ca in felul asta am gasit adresa ultra-usor.
Si pentru ca tot a venit vorba despre indicii: am aflat saptamana asta ca niste domni olandezi, de la o firma numita
Spranq, au inventat primul font ecologic din lume, bazat pe cunoscutul font Verdana. Eco-font-ul se cheama Spranq, la fel ca firma care l-a descoperit, si contine gaurele in fiecare litera. Folosind font-ul in cauza (download-ul e gratuit), imprimanta va consuma cu 20% mai putin toner/cerneala, asa ca urmatoarele indicii, pe care le voi pune in oras in weekend, vor fi tiparite cu Spranq.

8 comentarii:

Anonim spunea...

in a doua poza e pus invers :P

Anonim spunea...

stiu, m-am grabit tare atunci si le facusem sagetile inainte sa ies pe usa si toti stalpii iluminati erau pe partea dreapta a strazii de aceea e invers..

ft tare treaba cu spranq

Anonim spunea...

Dan, sa inteleg ca urmatoarea cautare o sa fie de luni incolo?

got balls? spunea...

fursecul si-a alcatuit o armata de cautatori. :)
nu mai face si consursuri de cunostinte?
sa aiba si o armata de geek-i. e lucru cunoscut ca geechilor lee frica sa iasa singuri noaptea prin bucuresti. si nici nu fac gashti. :D

deci poate au si ei niste sanse de fursec?

fursecul mecanic spunea...

@Andrei: Nu, o sa fie duminica.

@simona: Dar poti sa mergi si dupa-amiaza, si dimineata, si singura. Uite, de exemplu la cel mai recent Fursec s-a putut merge si a doua zi dimineata.

Anonim spunea...

Dar trufele cand vin??? ca suntem tare nerabdatori si n-am primit nici un mail...

fursecul mecanic spunea...

@Anonim: Nici nu-mi aduc aminte sa am pe cineva "Anonim" pe lista de castigatori. In orice caz, cei care urmeaza sa primeasca trufele au fost, initial, anuntati pe ce pozitie s-au clasat, urmand ca maine si poimaine sa primeasca mail-ul prin care ii anunt ca vin la livrare. Asta in caz ca nu se numara printre cei cativa care au primit deja F29.

Anonim spunea...

Nu-s anonim, dar de lene...
Asteptam atunci azi-maine, pica tare bine! Multumim frumos!