duminică, 12 octombrie 2008

Castigatorii Fursecului 17

Astazi a fost ziua castigurilor in cuplu: locul I Adi si Andrada, locul II Cata si Laura, locul III Ramona si Christian. Felicitarile mele merg catre ei chiar acum, iar fursecurile urmeaza peste cateva zile. Cei care nu au reusit sa dezlege misterul F17, iata acum despre ce era vorba:
- Primul autocolant: pe str. Batiste(i)
- Al doilea autocolant: online, pe flickr
- Al treilea autocolant: pe str. Xenofon (langa Parcul Carol)
- Ultimul autocolant: intre Aleea Pacala si Aleea Tandala, perpendiculare pe Mihai Bravu intre Dristor si Splaiul Unirii (in imediata apropiere a Splaiului)
Am o consolare pentru cei care au incercat azi dar n-au reusit: Fursecul 18 va fi mai usor de obtinut.

In incheiere, o chestiune pur administrativa: Partea a doua a F16 urmeaza si ea sa ajunga la castigatori peste 2-3 zile. (qtejane, nu te-am uitat!)

12 comentarii:

qteJane spunea...

Nu-mi faceam griji! :)

Arata minunat F17 si mor de ciuda k n-am putut azi sa-ncerc sa parcurg traseul & sa fac questul & sa ma-ntrec cu fericitii castigatori... Da' ma consolez la gandul k vor mai veni poate momente minunate ca F16 cand poti avea ocazia sa gusti tot ce-ai ratat inainte.

Madeinbukarest spunea...

Aaaai ce frumos a fost jocul de azi! Ce rau imi pare ca n-am putut sa particip! Eram sigura ca despre Batistei era vorba in primul indiciu ... si daca as fi fost acasa as fi ajuns chiar usor ... Mai ales la 8 dimineata cand a sunat desteptarea pe ziua de azi ...

Of, of, of! Si nici macar nu pot sa ma consolez cu gandul ca o sa scot parleala la fursecul 18. Ma tem ca si weekendul viitor il voi petrece mai mult pe langa Bucuresti ...

Deci fursecul 19? :)

Anonim spunea...

@qtejane & @madeinbukarest: Putem incerca un troc? ;)) Noi F17, voi F16.

qteJane spunea...

@core: Nu ma provoca! - discutam dupa ce shareuiesc cu Laura (k i-am promis).

Anonim spunea...

"Saruturile de zane" arata chiar ca in povesti si probabil ca de-asta a fost putin mai complicata sarada; ca si in basme, trebuie sa treci prin trei incercari ca sa obtii marul de aur ;). Din pacate insa, eu raman doar spectator si aflu ce se intampla abia lunea, fiindca in weekend nu (prea) stau in Bucuresti...

Annie spunea...

Buna! Tocmai ti-am descoperit blogul si mi se pare super tare ideea. Felicitari! Retetele sunt de-a dreptul dementiale. Keep up the good work! O sa stau prin preajma pana anunti ca iti deschizi un nou Capsa cu retete personalizate.;)

Maya spunea...

offtopic:voiam sa intreb cum faci autocolantele?probabil e o firma care se ocupa dar caut de mult si nu am gasit.as vrea o adresa.mersi:)

fursecul mecanic spunea...

@annie: Multumesc, dar nu se va intampla. Cel putin nu in Romania.

@maya: Le printez la o imprimanta inkjet normala (HP), dar pe o hartie autocolanta foarte buna (Xerox), pe care o gasesti la Metro, la raionul de papetarie (cartoane de cate 100 de coli A4, intr-un ambalaj rosu inchis).

Mathurine spunea...

hartie pe care o gasesti si la bucata, 50 de lei coala A4, la eminescu... pe mine nu ma satisface, ca se lipeste prea bine :D

Maya spunea...

mersi.
mathurine:50 de lei noi?sigur nu ai gresit la tastare:-?
astfel nu ma gandesc cat sunt 100:)))

Mathurine spunea...

noi, da' bani, nu lei :D

Anonim spunea...

So, nimeni nu sare la un troc (F16-F17)? S-au ati sarit deja sa le mancati? ;)