duminică, 5 octombrie 2008

Cursa pentru Fursecul 16

Trecem direct la subiect, fara introduceri inutile: Sunt trei autocolante marcate cu logo-ul Fursecului Mecanic, plasate in centrul Bucurestiului, toate pe stalpi. (Nu va recomand sa mergeti cu masina, indiferent de cum e vremea. Pe jos va fi mai rapid. Am fost acum 10 minute si era chiar placut pentru plimbare.)
Locatia primului autocolant, care va va duce la urmatorul, este: unul din stalpii din pasajul Kretzulescu. Notati secventa de cifre de pe el si de pe cel de-al doilea autocolant. Dupa ce veti descoperi cel de-al treilea si ultimul autocolant, veti gasi pe el instructiuni. Ce nu scrie acolo este ca va trebui sa faceti si o poza langa/sub/in apropierea autocolantului, ca sa am dovada ca ati fost personal acolo. Pe poza trebuie sa apareti si voi (in intregime sau doar fata, o mana, un pantof, ce vreti voi - sa fie un element de identificare), iar autocolantul nu trebuie neaparat sa fie lizibil - poate fi undeva in fundal, se poate vedea doar stalpul pe care e lipit, gardul, strada, zona. Conteaza, dupa cum spuneam, personalizarea fotografiei.
Primii 16 care vor urma corect instructiunile de pe ultimul autocolant vor fi castigatorii Fursecului 16, dar numai dupa ce voi primi pe mail poza de la fiecare. In caz ca unuia din cei 16 nu ii voi putea valida poza, se va califica urmatorul clasat. Aveti timp sa-mi trimiteti pozele pana diseara la ora 23:50, castigatorii ii voi anunta luni pe blog. Bafta!

8 comentarii:

ana spunea...

nici un comment!!!
ce tare :)))
se vede ca toata lumea a citit in graba si a fugit.
ne-am plimbat, ti-am trimis si sms si mail... acum asteptam si ne pregatim de ospat... sper...

Anonim spunea...

Primul meu comment! Tadaam!!! Sper sa nu credeti ca am trisat, incepand direct cu 16 fursecuri :) :) :)

Madeinbukarest spunea...

Ei, da, frumoasa plimbarea! Nu am trimis inca mail pentru ca am fost si la cumparaturi intre timp. Dar am trimis SMS :).

Foarte foarte foarte distractiv. Si un bun prilej sa ne intalnim noi, dependentii ... Fursecule, cand o sa pleci cred ca va trebui sa ne infiintam o Asociatie ... Ca sa ne vindecam prin terapie de grup de adictia de fursecuri home made.

Acum descarc pozele si trimit mail.

Astept clasamentul ;)

Marius Zota spunea...

fun rau de tot... :)) deja de pe la capsha vedeam palcuri, palcuri de fursecareti grabiti catre indicii... multi cu asistentza pe mobil, probabil prieteni care furnizau de acasa informatii de pe net in caz ca nu stiau exact locul urmatorului indiciu... de fapt, cred ca multi erau deja in centru in jur de ora 16:00 si asteptau postul de pe blog.. oricum fain si distractiv.. :) asteptam pachetzelele.. =P~

Anonim spunea...

Suuuunnnt pe ciiiinci! si cred ca si pozele sunt ok... un pic cam stramba eu pe acolo, dar ok! *era vant si eram in sevraj dupa tona de ciocolata din Aviatori.
PS: Herr, te roooog, pune poze cu cativa fursecari, cei care iti dau voie sa faci asta, desigur, ar fi fun sa avem un post, asa, cu mutrele noastre!

nzdrvn spunea...

foarte foarte tare. toti oamenii cu care ma intalneam pe drum mi se pareau dubiosi si aveam tendinta sa le-o iau inainte, numai sa nu ajunga inaintea mea la indicii. a fost o mica intrecere cu marius spre indiciul 3, dar in final ne-am aliat.
ce sa zic... grozava ideea si astept fursecurile :D

Marius Zota spunea...

@Maria: multumesc ca ai raspuns la provocare.. era si greu sa n-o faci, dupa ce am inceput sa alerg pe langa tine.. ;))... si totusi ierarhie sms-istica, cel putin pana la locul patru (inclusiv) a respectat realitatea.. :).. anyway.. fun being there and meeting you all..

qteJane spunea...

A fost super-super fun!
La primul indiciu ne-am intalnit cu locurile 5&8 care ajunsesera deja si isi faceau poze, am mers impreuna la #2 si fiecare se chinuia sa gaseasca prima stickerul...

Apoi am facut split si am luat-o 2 cate 2 pe alta cale inspre #3, dar am ajuns in acelasi timp!

Pe drum, ne-am petrecut cu un tip&-o tipa (presupun k locul 2?) care se intrebau "si poza i-o trimit pe mail?" si am stiut despre ce era vorba - si k ne-o si luasera inainte, asa k am accelerat putin.

Ar fi fun sa faci un fel de decernare a premiilor, k ne-am putea aduna cu totii cu ocazia asta; vorba Ioanei, sa ne vedem si noi mutrele.