marți, 7 octombrie 2008

Fursecul 16, esalonat

Mi-am dat seama, in timpul sedintei foto de ieri, ca n-o sa pot sa livrez Fursecul 16 deodata, asa cum sperasem. E imposibil sa fac in asa fel incat toate fursecurile promise sa fie coapte proaspat si sa reusesc sa le si livrez in timp util. Asa ca am hotarat in felul urmator: o sa ma vad cu cei 16 castigatori de doua ori. Speram sa pot incepe livrarile azi, dar n-a fost sa fie. Asa ca, dragi castigatori, abia incepand cu maine ne auzim si ne vedem.

10 comentarii:

Madeinbukarest spunea...

Nu-i problema ... Asa ne ingrasam si noi esalonat ... nu dintr-o data :)

Marius Zota spunea...

de doua ori cu fiecare sau de doua ori, adik imparti in doua grupe de 8??! :-D imi pare ca e usor retorica intrebarea, dar nu m-am putut abtine.. ;))

Anonim spunea...

Eu pot ajuta!!! realmente, cu masina, cu loc in cuptor, cu ceva, cu drag...

Marius Zota spunea...

ceva poze de la shooting???!! :-? sa salivam putin cu limba-n pioneze pana vin fursecii??! :-D

fursecul mecanic spunea...

@ioana: Multumesc pentru initiativa, nu mi se intampla prea des ca lumea sa-si ofere sprijinul. Azi tocmai a cedat nervos cantarul meu de bucatarie, asa ca pana se repara (daca se repara!) sunt in cautare de cantar, daca e sa am cu adevarat nevoie de ceva. Daca ai unul si nu-ti trebuie in urmatoarele zile, sau daca stii pe cineva care se poate lipsi de un cantar de bucatarie pentru cateva zile, ar fi tare util. Altfel trebuie sa aman si mai mult livrarile.

@marius zota: La intrebarea de ieri: De doua ori cu fiecare. La intrebarea de azi: Nu. Trebuie sa asteptam.

fursecul mecanic spunea...

S-a rezolvat cu cantarul, multumita lui pebbles, saritoare ca intotdeauna (e o poveste lunga, legata si de sedinta foto) si, practic, user-ul care s-a dovedit a fi ingerul salvator al blogului in momente dificile. Multumesc frumos.

Pebbles spunea...

Cu multa placere, Fursecule!:) Ma bucur ca pot ajuta. So, feel free to ask anytime.

Madeinbukarest spunea...

Multumim pebbles! As fi vrut si eu sa intervin in sensul asta dar, din pacate, la retetele (cele cateva) pe care le mai exersez in bucatarie imi e suficient sistemul ochiometric ... Si deci nu sunt dotata cu cantar de bucatarie ... :(

Dar totul e bine, cand se termina cu bine. Ma uit acum si pe link-ul cu MTV-ul ca mi-s curioasa ...

Salutari!

nzdrvn spunea...

tocmai am terminat de gustat cele 5 fursecuri :D a trebuit sa le fac jumi-juma cu ai mei, carora deja le sticleau ochii cand m-au vazut cu pachetul in mana. din pacate nu am prea reusit sa fac poze, ambele aparate foto au ramas fara baterii. promit sa vin cu cateva la urmatoarea serie.
sa ne traiesti fursecule!

Madeinbukarest spunea...

Surprize, surprize!

Nu, nu este vorba despre emisiunea Andreei Marin ci despre faptul ca aseara, in mod neasteptat, am primit vizita de la Fursec. Cu prima livrare.

De data asta nu ne-am mai repezit in ele pentru ca tocmai ce ne luaseram o prajitura sintetica de la Billa ca sa ne amagim cu ceva dulce. Nestiind ca o sa primim pe seara o vizita atat de placuta. Asa ca am comis-o cu o savarina de plastic. Oribila. Si deci am zis ca nu putem sa intinam fursecurile cu resturi de gust de E-uri insiropate. Si le-am pastrat pentru dimineata, la cafea.

Poze tot nu am facut pentru ca le-am lasat si pe ele pentru dimineata. Cand, evident ca iar ne-am repezit in fursecuri uitand de poze :). Au fost excelente! Fragede, moi, delicioase! Perfecte pentru cafea. Evident ca dupa aceea m-am jucat incercand sa identific ce-am mancat.

Nu sunt 100% sigura, mai ales in ceea ce priveste Muffin-ul dar cred ca in transa asta am avut parte de urmatoarele:
- inconfundabilul fursec 15 - The Brownie
- fursecul 4 - The Oatmetal Raisin Cookies
- fursecul 3 - Bilele de martipan
- cred ca fursecul 2 - Chunky Peanut Butter Cookie
- si, tot cu jumatate de semn de intrebare, fursecul 8 - The William Shatner's Cappuccino Muffin.

Pentru ca despre perfectiunea Brownie-ului nu are rost sa mai povestesc ... Nu de alta dar nu a fost decat una si nu vreau sa-mi amintesc ca s-a terminat ... Trebuie sa spun ca fursecul 4 a fost o alta injectie neasteptata de placere si desfatare. Fursecul 3 l-a incantat pe G. foarte mult (el mananca martipan alimentar cu polonicul ... este un martipan junkie ... ).

Fursecul 2 s-a evaporat imediat, printre urmele de stafide lasate de fursecul 4 clatite insuficient cu o gura de cafea ... Si fiind doar unul, impartit la 2 ... nu am apucat sa ne dumirim decat despre faptul ca este foarte bun ... si ca da, si dintr-asta ne-ar placea o tava ...

Iar in Muffin ne-am luptat cu linguritele pana la ultima firmitura. Excelent! Hartia au furat-o matzele si au aspirat ce a mai ramas lipit de marginile plisate ale ... ambalajului.

Asteptam doza urmatoare ... Si, desigur, noua provocare!

Sa ne traiesti Fursecule!