sâmbătă, 25 octombrie 2008

Fursecul 19 - Text Cookies

Fursecul 19, cea mai simpla reteta de pana acum: fursecuri simple, fara matcha, fara unt de arahide, fara agar-agar (de care am facut rost tocmai de la Londra, prin amabilitatea lui Pebbles si Bruno) - doar cu faina, unt, zahar si ou. Dar un fursec atat de simplu n-ar avea ce cauta pe lista Fursecului Mecanic, asa ca iata ce-l face deosebit: fiecare castigator o sa-si poata alege o personalizare a fursecurilor sale prin text, adica pe fursec o sa-i stantez ce mesaj vrea. Intrecerea pentru Fursecul 19 incepe maine dupa-amiaza, va astept aici pe blog pentru detalii.

Din cauza ca am avut o saptamana foarte plina atat in sens bun cat si in sens mai putin bun, castigatorii F18 isi vor primi muffins cu morcovi abia luni.

Fursecul 20 o sa fie un fursec special de Halloween, actiunea pentru el va avea loc chiar pe 31 octombrie seara catre noapte. Detalii peste 2-3 zile.

4 comentarii:

Elisa spunea...

Buna, Fursecule!
Daca o sa castig fursecul 19, poti sa-mi stantezi reteta pe el? :)
Foarte draguta ideea, felicitari.
Sper ca tema de Halloween sa nu fie una foarte inspaimantatoare. Sincera sa fiu, sper la o tema cu poze ale unor costume haioase :)
Stiu ca nu noi propunem temele, dar nu m-am putut abtine...scuze!

Iti doresc o saptamana mai buna si mai putin aglomerata decat precedenta!

Elisa

Anonim spunea...

Stimate Fursec,

A ajuns povestea bunataturilor tale si in Timisoara. Frustrant totusi ca lasi o tara intreaga cu sufletul la gura, la propriu :-)

Toate cele bune si speram sa te extinzi in curand si spre noi/altii/peste tot!

Anonim spunea...

Speram ca turnatoria nu are nici o legatura cu stantarea fursecurilor. ;)

fursecul mecanic spunea...

@elisa: Sigur ca da, cel putin primele douazeci de semne din ea. ;)
Tema de Halloween o sa fie inspaimantatoare prin simplul fapt ca va implica mers prin Bucuresti.

@gabi: Daca cineva din afara Bucurestiului vrea sa participe n-am nimic impotriva, mai ales ca atunci cand sunt fursecuri tematice (ca saptamana asta) se poate participa de oriunde. Singura conditie este ca, in cazul castigarii fursecurilor, sa nu am eu de platit taxele de curierat (care sunt vreo 20 de lei). E si un post mai vechi pe tema asta, se cheama "Maine-n toata tara".

@core: Pai da. Adica nu.