vineri, 31 octombrie 2008

Fursecul 20 - Cupcakes Bloody Cupcakes

Editie speciala de Halloween: actiunea pentru Fursecul 20 se desfasoara in seara si noaptea de 31 octombrie. Primul indiciu il veti afla la ora 20; luati la voi si un aparat foto sau un mobil cu camera foto. Premiul: Bloody Cupcakes. Succes!

PS: Era sa uit - multumesc frumos Andrada pentru insignele cu logo-ul Fursecului Mecanic!

6 comentarii:

qteJane spunea...

De data asta chiar o sa mor de pofta fara a putea face ceva about it... Felicitari de pe acum viitorilor uber-fericiti castigatori!
Arata [n-am cuvinte]!

Anonim spunea...

wow, arata bestial.
can't wait for tonight. primul meu fursec :D

Anonim spunea...

m-am si speriat cand am intrat :))

Anonim spunea...

Concursul din seara asta o sa fie o combinatie de competitie on- si offline (ca la F17)?

fursecul mecanic spunea...

@core: Da si nu. Adica: n-o sa fie nici un link de accesat online, ca la F17, dar pentru rezolvarea rapida a indiciilor e util sa ai fie un prieten care sa stea la un computer si sa te ajute pe telefon, fie un laptop sau un smartphone la tine, ca sa poti cauta pe google anumite detalii. Pe de alta parte, daca stii cat de cat centrul Bucurestiului, n-ar trebui sa fie nevoie de nici un ajutor. Sau - intrebi lumea de pe strada. O sa vezi ca nu e deloc greu concursul din seara asta.

Anonim spunea...

Mamamia cum au fost astea!!!!!
Ioi, foarte bune si foarte... baroce (la gust) fata de F18, care era mai "sincer", mai "brut". Sa stii ca inca era extrem de bun. F18 de care s-a bucurat Ch din plin si vizibil si auditiv, deveind fan number 1.
Pe F20 tot incerc sa-l descriu si nu reusesc. Asa si cand l-am primit: gustam si incercam sa spun cate ceva despre si iar gustam... pana ce l-am terminat. Asa ca... sar'mana pentru masa! ;)
Un adevarat festin.