duminică, 26 octombrie 2008

Incepe F19

Fursecul de saptamana asta nu se obtine fugind prin oras dupa indicii, ci raspunzand pe mail, nu la comentarii, la urmatoarea intrebare: Ce fenomen fizic, care ne-a afectat si noua existenta direct cu niste ani buni in urma si care continua sa afecteze diferite parti ale planetei, da numele unei melodii a unei formatii germane? (Un mic ajutor: in perioada in care a inceput sa ne afecteze tara, a afectat in mod neasteptat si Suedia.) Astept raspunsurile voastre pana maine seara la ora 23:00. Succes!

*In cazul in care veti castiga, va rog sa va ganditi si ce ati vrea sa va scriu pe fursecuri; sunt posibile doua randuri de maximum 10 caractere (inclusiv spatiile). Fiecare castigator va putea alege un singur text, cu care vor fi stantate toate fursecurile pe care le va primi.

6 comentarii:

fursecul mecanic spunea...

@theo: Ti-am sters raspunsul, pentru ca am cerut raspunsurile pe mail, nu pe comentarii. Asta din cauza ca in trecut s-a intamplat - din pacate - sa se mai triseze.
Cat despre ce scrisesesi, erai pe-aproape, dar raspunsul nu era cel corect. Mai gandeste-te si te astept pe mail.

Anonim spunea...

A, ok! eram cu ochii carpiti :)

Anonim spunea...

poti sa zici macar trupa? :) ca eu stiu 4 trupe nemtesti din care imi place una singura (si anume dephazz). restul fiind: falco, dietotenhosen (sau cum se scrie) si pe aia care canta foarte subtire si de care face misto neamtu gras. :)

fursecul mecanic spunea...

@anonim: Daca as spune trupa, ar fi prea usor. Dar pot sa-ti spun ca nu e nici una din cele enumerate de tine (Falco a fost, oricum, austriac si nu era trupa; dietotenhosen poti sa afli in 3 secunde cum se scrie, de aia s-au inventat search engines). Astia la care ma refer eu canta foarte gros si neamtu gras nu face misto de ei.

fursecul mecanic spunea...

@all: Pana maine seara nu pot sa raspund la mail-uri legate de F19, pentru ca abia atunci se incheie concursul. Am primit tot ce ati trimis pana acum, dar raspunsul va veni abia dupa incheierea concursului.

Anonim spunea...

nu-i nevoie sa fi bitchy! : )