luni, 20 octombrie 2008

Poze primite pentru Fursecul 17 si 18

Mi-ati scris cu totii cat de distractiva a fost cautarea de azi (cu exceptia cainilor care au poftit la cativa din cei care au mers cu bicicletele), va multumesc tuturor pentru mail-uri si pentru participare. Public in momentul asta cateva din pozele primite in cursul zilei si serii de ieri, pentru ca mi-au placut foarte mult si merita sa le vedeti si voi chiar inainte de maine noapte, cand o sa aleg pozele si o sa public lista castigatorilor. Mai intai doua fotografii ale Fursecului 17, primite de la Andrada si Adi, castigatorii locului intai ai F17, urmate de pozele proaspat sosite pentru F18:

5 comentarii:

Mathurine spunea...

chiar ne intrebam cine a lasat un balon argintiu, si cum l-a folosit

nzdrvn spunea...

ahaha. eu si filip am lasat balonul ala amintire acolo (nu le-am lasat pe toate ca sa nu ne fure cineva ideea, ci le-am facut cadou unor copii pe care i-am intalnit pe strada). eram curioasa daca o sa mai profite cineva de el.
a fost bestial. am umflat vreo jumate de ora baloanele alea pana am ametit, si inca vreo ora am topait, tipat, dansat, ras isteric langa perete, spre mirarea oamenilor care treceau pe acolo. awesome. pentru mai multe poze din photoshoot : http://a-plus-tard-crocodile.blogspot.com/2008/10/fuck-yeah.html

Madeinbukarest spunea...

:) Imi place maxim poza aceea pe nocturna cu cele 2 fete si o umbrela colorata.

Super, super! :)

Iar de sarutul zanelor nu mai vorbesc pentru ca fac ulcer. Poza aia cu fursecul muscat si cumva "in oglinda" ... m-a terminat.

Am zis, astept fursecul 19. Sper sa reusesc sa ma eliberez pana atunci ;)

Mathurine spunea...

intamplarea face ca si poza cu cele 2 fete si cea cu fursecul muscat sa fie facute de acceasi persoana... mare om, mare fotograf :)

eu as vrea una din pisicile tale, am postat un comentariu la tine pe blog, sper ca n-ai dat-o

Anonim spunea...

Simpatica poza cu bicicleta. Compozitional. Brava!