joi, 2 octombrie 2008

Rezultatele Fursecului 15

Autocolantele va puteau aduce, in total, 20 de brownies. Voi ati gasit maximum 15, ceea ce nu e rau deloc. Ma bucur sa vad ca v-a placut modalitatea asta de obtinere a Fursecului 15, asa ca fiti siguri ca o sa continuam, cu usoare modificari. Printre altele, o sa facem actiunea in weekend, ca sa aiba si cei care lucreaza mai mult timp pentru cautat indicii. Am primit zilele astea poze facute cu mobilul, poze facute cu aparate foto performante, am primit colaje, imagini din satelit, harti desenate cu creionul. Pentru efortul si dedicatia voastra va multumesc si va anunt, drept bonus, deja de astazi Fursecul 16: el va consta in toate fursecurile facute pana acum pentru blog. Nu e o greseala de tipar, detalii in zilele urmatoare.
LATER EDIT: Adaug si o fotografie pe care a facut-o Marius dupa ce a primit, ieri, cei cinci brownies castigati.

22 de comentarii:

Crina spunea...

wow

Anonim spunea...

...Nu pot sa cred. M-ai lasat muta! Uau! Chiar? Adica...Pff! Deja ma antrenez! ;) E(sti) o minunatie!

Anonim spunea...

Eu as avea o curiozitate: a ramas vreun sticker nedescoperit?

fursecul mecanic spunea...

@aura: Nu, toate au fost descoperite.

Madeinbukarest spunea...

Mai Fursecule, ma cam sperii ... Nu cumva experimentul se apropie de sfarsit? Nu cumva fursecul 16 este ultimul fursec ... de e asa de bogat? Te rog sa nu fie ultimul, te rog!

Si oricum - TOATE FURSECURILE DE PE BLOG???? UAU! Uau! Uaaaau!

Ce trebuie sa facem pentru asta?

qteJane spunea...

Chiar vroiam sa zic si eu k in weekend m-as fi plimbat cu mare placere pe strazi in the sticker quest, dar n-a fost sa fie pt mine de data asta.
Definitely next time.

rheak spunea...

subscriu si eu. WOW

Pebbles spunea...

I agree, WOW! :)

fursecul mecanic spunea...

@madeinbukarest: Nu, nici vorba de sfarsitul experimentului.

ana spunea...

2 in 1 - wow & iupiiii :)

zărzărica spunea...

si faci actiunea in weekend? yupiiii!

initial, imi pusesem aceeasi intrebare ca madeinbukarest si ma speriasem. m-am linistit dupa ce-am citit raspunsul tau.

te simti mai bine?

Carmen spunea...

:) o sa ai mult de munca

fursecul mecanic spunea...

@zarzarica: Da, ma simt mai bine, multumesc de intrebare. Sunt departe de starea ideala, dar oricum e mai bine decat saptamana trecuta.

Anonim spunea...

am dat de blogul asta mai demult, dar din pacate am trecut repede peste el, n-am stat sa citesc despre ce e vorba. acum vreo 2 zile am ajuns din nou aici...si am ramas :) este cea mai originala actiune pe care am vazut-o in ultima vreme si te felicit pentru asta!
sunt o fana infocata a fursecurilor (well...a dulciurilor bune in general :D) si am suspinat dupa multe din fursecurile trecute, mai ales dupa brownies. asa ca nici nu-ti imaginezi ce ma bucur pentru Fursecul 16. abia astept detaliile...

Marius Zota spunea...

le-am primit... excelent... n-am mai mancat asa ceva de ffff muult timp... o sa postez pareri si poza la mine pe blog... multumim fursecule ptr momentele dulci procurate si suntem pe faza pentru (incredibil) toate fursecurile de pe blog... am eu asa o banuiala ca o sa fie mai apriga cometitia de data asta... ;))

Elisa spunea...

Draga Fursecule,
Iti multumesc mult pentru fursecul nr. 15. Voiam sa-ti multumesc in momentul venirii tale, dar fetele de la receptie nu m-au anuntat la timp,iar eu nu eram sigura ca vii azi ca sa le instruiesc in acest sens.
In fine, dupa un proiect la care am lucrat cate 15 ore pe zi brownie a fost un "plus" considerabil saptamana aceasta.
Multumesc inca o data si sper sa ne vedem la livrarea fursecurilor recapitulate :)

Un sfarsit de saptamana excelent!

Elisa

Madeinbukarest spunea...

Draga Fursec,

Am aterizat si eu vineri noaptea acasa, muuult mai tarziu decat estimasem initial. Am gasit surpriza cea mare si dulce. Ioooi, ce bucurie! G. a fost dragut si si-a tinut poftele in frau pana dincolo de miezul noptii cand am ajuns si eu acasa ... cu laptele ... :). Tare rau imi pare ca nu am reusit sa te prind. Mi-a zis G. ca te-am ratat la distanta de vreo 2 ore ... Of!

Sper ca pisicii au fost cuviinciosi si ca nu ai observat muntele de vase din chiuveta ... Stii, la noi se schimba tevile de canalizare si, prin urmare, de vreo satpamana avem apa doar noaptea si in nici un caz calda.

Brownies sunt GENIALE! Sunt ABSOLUT DELICIOASE! Nu am rezistat si am dat iama in ele, chiar daca in toi de noapte. Am vrut sa le scot intai pe toate pe o farfurie, sa le fac o poza dar ... cand am dat ochi in ochi cu cutia cea plina cu delicii ... am uitat de toate si ne-am repezit amandoi ca ursul la miere.

Mmmmm, ce desfatare! Nu doar pareau abia scoase din tava ... ci se topeau efectiv in gura de proaspete ce erau. Ah, Doamne ce bunatate! Mai avem si pentru maine cateva. Plus firmiturile ... care vor fi si ele adunate (aspirate) cu grija ;).

Crina spunea...

Foarte bune fursecurile.Multumesc mult.
p.s.: Am devenit o lacoma:)))

Anonim spunea...

Vaaaai! Primele fursecuri primite si suntem deja addicted. Primul brownie l-am degustat chiar atunci, cand l-am primit, dar nu stiu daca s-a vazut placerea pe care am simtit-o. Ciocolata chiar ne-a intrat in vene si ne-a zguduit si ... si acum nu mai sint. Multumim mult! Trag cu ochiu' la cele 2 ramase si promise si ma chinui sa nu dau iama in ele, dar are C. grija si ma tempereaza. ;) You are a great pastry cook!

nzdrvn spunea...

those brownies... au fost delicioase, am incercat sa nu fiu lacoma si sa impart si cu ai mei care nu intelegeau de ce eram atat de excited.
multumiri fursecule, it was fun meeting you :)

Anonim spunea...

Excellent brownies!
Le-am mancat cu prietenul meu si am facut cadou si unei prietene.

A fost primul meu fursec si visez la urmatorul!

Felicitari si multumim, Fursecule Mecanic!

Anonim spunea...

Un fursec de 6 zile intrece fara probleme o prajitura proaspata de 1 zi de la Chocolat. Asta spune ceva, nu? Initial pastrasem fursecul pentru o prietena, dar s-a facut ca altcineva sa-l infulece. Acest cineva avea o mult ravnita prajitura, dar a mancat mai intai fursecul si ... nu i-a mai trebuit altceva. ;))Fain!