joi, 4 decembrie 2008

Fursecul si Esquire

Articolul din Esquire pe decembrie 2008 este materialul de presa care ma prezinta si reprezinta cel mai bine de pana acum. Fiind un feature extins, el dezvaluie parti ale personalitatii mele, parti ale proiectului si parti ale planurilor mele despre care nu a scris nimeni pana acum, nici macar eu, aici, pe blog-ul Fursecului Mecanic.
Initiativa celor de la Esquire ma bucura si onoreaza deosebit de mult. Esquire este una din publicatiile mele preferate, iar Gabriela Piturlea, autoarea articolului, mi-a acordat mult timp si a reusit, in felul asta, sa cunoasca mult din mine.
Feature-ul se intinde pe opt pagini si este rezultatul unei documentari foarte lungi si constiincioase. Drept urmare, el reuseste sa transmita spiritul proiectului meu si bucati din spiritul vietii mele.
Sa fim seriosi - cine nu vrea sa aiba un feature in Esquire?
Multumesc.

12 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

interesant blogul!

Copilutza spunea...

Bravo fursec!:)La mai mare!

Anonim spunea...

si uite cum ajung sa fiu cititoare de esquire. in noiembrie trebuia sa apara articolul si mi-am luat revista. acum chiar a aparut si iar o voi lua... in ianuarie despre ce se scrie?
bravos! abia astept sa citesc!!!

Anonim spunea...

Felicitari!Am tot stat cu ochii pe tine zilele astea asteptand un concurs, ceva...Dar lasa ca e bine si asa: o sa le fac vanzare astora de la Esquire:) Multa bafta pe mai departe!

zărzărica spunea...

Dupa muuuult timp, o sa cumpar si eu Esquire. Pentru tine, Dan! Ma mir, insa, ca articolul nu e scris de Jo.

Anonim spunea...

felicitari.
bravo.un asemenea articol nu e de colo pana colo. asteptam fursecul de azi :)

Anonim spunea...

Daca ne numaram printre oamenii faini pe care i-ai intalnit, ma bucur ca functionam pe post de lamai ;)) si ca nu pleci in Berlin cu o "greata absoluta".

confruntadurerea spunea...

Draga Fursecule, un deliciu de feature, un deliciu de personalitate, a meritat sa caut si sa gasesc revista ieri, in noaptea cetoasa.

Delia spunea...

eu sunt fan esquire inca de la inceputul lor pe piata romnaeasca si recunosc ca am devorat aseara materialul despre "fursecul mecanic". mai ales ca am primit si un fursec, in iulie, si daca nu ma insel, erai chiar cu gabriela dupa tine:). excelent articol, excelent proiect.

Anonim spunea...

way to go dan! :) fursecurile chiar au fost excelente asteptam concursul de diseara!

Anonim spunea...

uite eu am luat esquire din dec si spre rusinea mea am citit articolul peste 2 luni. dar mai bine acum decat niciodata. si acum sunt aici. bine te-am gasit

fursecul mecanic spunea...

@Savin: Bine ai venit.