sâmbătă, 3 ianuarie 2009

F28, ultimele livrari

Diseara se incheie livrarile pentru Fursecul 28. Oferta ramane valabila si azi pentru cei care pot si vor sa vina la Piata Victoriei sa-si ia premiul: intre 19:00 si 19:20 o sa fiu in fata blocului-turn BRD, pe coltul cu bd. Ion Mihalache. Cei care vor veni sunt rugati sa ma anunte pe mail sau pe sms. Ceilalti vor primi F28 incepand cu ora 20:00, urmand sa fie anuntati de mine pe mail sau prin sms.

4 comentarii:

confruntadurerea spunea...

Fursec mecanic si zen, nu imi revin dupa ce am mancat Chocolate Crinkles. Le trec in top 5 al dulciurilor. Cred ca le trec in top 5 al tuturor chestiilor. Am crezut ca au miezul tare ca niste Amarettini, de exemplu. Ma rog, poate Amarettini nu trebuie sa fie tari dar eu numai asa i-am mancat, cumparandu-i la punga. Cand am gustat miezul si i-am simtit textura, mi-am dat seama ca esti Regele Mecanic, nu doar Fursecul Mecanic.

fursecul mecanic spunea...

@confruntadurerea: Multumesc mult de tot. E un Fursec destul de dificil de produs, in mai multe etape, care insumeaza o zi intreaga de lucru, dar intr-adevar merita. Ma bucur ca ti-a placut.

Anonim spunea...

Binenteles ca fursecurile au fost devorate de pe drum iar la coborirea din masina ne-am certat pe cite a mincat fiecare si restul ramas le-am rationalizat pe cap de locuitor.
Sunt absolut dementiale si as vrea sa nu se mai termine..........
Rely

Anonim spunea...

Delicioase!!!
Le-am impartit cu prieteni si am facut multi fani!
Sper sa avem timp sa participam la cat mai multe din cautarile viitoare!
Ruxandra