miercuri, 11 martie 2009

Fursecul si Gandul

In ziarul Gandul de azi a aparut un articol despre cele doua proiecte ale mele, Fursecul Mecanic si IAmCookie. Il puteti citi dand click aici. Revin maine cu update-ul berlinez numarul trei: printre altele, primele reactii berlineze la fursecuri.

3 comentarii:

papadia spunea...

Domnule Fursec, felicitari pentru prospetimea spiritului!Vreau sa particip la proiectul dvs, desi sunt neindemanatica in privinta calculatorului.
In schimb, manuiesc bine telul, uneori cuvintele, poftesc la parfumuri, culori se texturi culinare interzise pentru silueta mea de pachiderm copt, m-am saturat de arsurile pe care ni le vand guvernantii ,in general imi stau in gat calpele ingrediente ale vietii contemporane. As adera la miscarea dvs in sensul acelor de ceasornic(asa cum se cade pentru reusita aluatului) si in memoria fursecului creat de matusa mea, fursec dintr-un orasel moldovean, batut salbatic timp de o ora, aromat cu esente de la bacania lui Pascal si copt in aragazul vechi, rareori curatat dupa regulile domnului Musculo de azi. Despre matusa mea, e alta poveste...mai bine-zis, alta reteta.Sper sa ne auzim virtual. Pofta buna la viata!

Antoaneta spunea...

Felicitari! Sper ca în ciuda obstacolelor sa gasesti si persoana care sa preia proiectul. Iar tu sa-ti pui laboratorul dulce pe picioare acolo unde-ti prieste aerul.

fursecul mecanic spunea...

@papadia & @Antoaneta: Multumesc.