vineri, 21 noiembrie 2008

In cautarea Fursecului 23

De data asta nu nu trebuie sa fugiti prin oras, pentru ca nu conteaza rapiditatea gasirii indiciilor. Important este sa ajungeti la ultimul indiciu in asa fel incat sa-mi puteti trimite poza ceruta pana sambata la ora 23:00.
Primul indiciu se afla in zona Aviatorilor, pe un stalp de pe strada pe care se gaseste un copac ocrotit: arborele lalea. Faceti o plimbare pentru a-l gasi. Indiciul de pe stalp trebuie cautat pe toata strada, nu doar in apropierea copacului.
Succes!

7 comentarii:

Anonim spunea...

aviatorilor nu aviatiei da?

Elisa spunea...

Noul Fursec arata extraodinar de bine!
Nu stiu cum faci ca te intreci mereu pe tine insuti :)

In afara subiectului ... de ce nu mai apare cate o ferestra noua pentru fiecare subiect pe care il citesc? Mie imi placea ...

O saptamana frumoasa!

Elisa

fursecul mecanic spunea...

@alina: Am vazut ca se mai intampla ca lumea sa scrie, de exemplu, Cotroceni in loc de Aviatiei, dar crede-ma ca in cazul meu chiar Aviatorilor am vrut sa scriu.

@Elisa: Multumesc frumos. Am revenit intre timp la ferestrele de pe vremuri.

Anonim spunea...

da da da mersi fain :) am fost si l-am gasit yay maine restul

btw. arborele arata ft trist si persoanele care locuiesc in casa aia nu sunt prea prietenoase

Anonim spunea...

Ioi, ce ploaie iritanta si baltoace bagacioase. Si cu toate astea am gasit ce era de gasit. Ramane de vazut cat de inspirati am fost, noi impreuna cu cei 5 cm de ploaie de pe si de sub piele. ;))

Anonim spunea...

si noi am gasit :) Eu zic ca ploaia (si venirea intunericului) au crescut adrenalina. M-am simtit ca in "Ciresarii", intr-unul din volume (al doilea parca)protagonistii parcurg o distanta imensa ghidandu-se numai dupa indicii. Pozele sunt pe mail!

Anonim spunea...

ce se intampla cu stickerele cand se termina alergatul dupa indicii? raman sau le dai jos?