marți, 25 noiembrie 2008

Pozor! Fursecul Acoustic si Centrul Ceh

Prima oara am fost in Cehia in 1991, a doua oara in 2008. Dar in toti acesti ani am intalnit cehi de toate varstele, nu doar la ei acasa, ci si prin alte tari si in cele mai diverse situatii. De fiecare data am ramas atat de incantat, incat pot declara cu mana pe inima: sunt fan al cehilor si al tarii lor. Cu atat mai mare a fost bucuria sa vad ca inca de la Fursecul 13 a participat - si de atunci pana acum a si castigat de multe ori fursecuri - cineva de la Centrul Ceh, respectiv Ana. Blog-ul Centrului Ceh, de care se ocupa ea, il stiti cu siguranta.
De curand am avut placerea nu doar sa o cunosc si pe Monika, sefa peste Centrul Ceh din Bucuresti, ci si sa vin in intampinarea dorintei ei si a colegilor ei de a oferi o creatie dulce la evenimentul "Acoustic 03", care incheie seria actiunilor Centrului pe anul 2008.
Inca nu spun ce anume o sa pregatesc, dar pot sa divulg mar, migdale si scortisoara.
Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe site-ul Centrului, precum si dand click pe imaginea de mai jos pentru a vedea extrasul din programul oficial al Centrului.
Este realmente o onoare pentru mine, multumesc Monika si Ana.
Ne vedem acolo pe 19 decembrie!

8 comentarii:

Anonim spunea...

:)
iti dai seama ce aglomeratie va fi, acum ca ai anuntat si tu pe blog ca se lasa cu fursecuri...
merci mult de cuvintele frumoase. tot ce pot spune este ca "si noi pe tine"

Anonim spunea...

felicitari ! bravo. la mai mare

confruntadurerea spunea...

Rar m-a incantat mai mult o combinatie. Poporul ceh si Fursecul Mecanic.

Crina spunea...

chiar in prima zi de vacantza:D ce bine.

pirlipat spunea...

wow..acum 5 minute am terminat de citit revista glamour si primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe blogul tau, despre care era scris in revista. am fost mirata, incantata, si ca o mare amatoare de dulciuri, disperata dupa niste fursecuri. in concluzie, cred ca rar vei mai vedea oamnei care incep ce ai facut tu, si cu tata mai putini il continua, neasteptand nimic in schimb. bravo! si oriunde este vorba de praga, poate fi vorba si de mine:) din nou, toata stima.

fursecul mecanic spunea...

@renata: Multumesc ca mi-ai atras atentia asupra mentionarii in Glamour. Nu stiam ca au scris ceva, asa ca am mers acum si am cumparat revista de la o benzinarie. Pun peste cateva minute un post despre asta.

zărzărica spunea...

@ ana - sa nu spui tu nimic...

@ fursecul - multumesc pentru informatie. acum, stiind ca te implici si-n astfel de proiecte, s-ar putea sa-ti "coc" si eu ceva.

Anonim spunea...

@zarzarica - ba sa stii ca am spus... sau mai bine zis, am scris. e in programul nostru de octombrie-decembrie... si sigur il ai :)