duminică, 22 iunie 2008

Maine-n toata tara

Am facut zilele trecute un test si am trimis un pachet de fursecuri in provincie, unde a ajuns dupa mai putin de 24 de ore si 19 lei cheltuiti, prin curierii de la Cargus. Dar nu rapiditatea si nici pretul nu erau cele mai importante in testul meu, ci grija cu care urma sa fie transportat pachetul. Surpriza foarte placuta: fursecurile au ajuns perfect intregi - drept dovada am primit si poze de la destinatar. Asadar, acum ca am verificat si functioneaza, din saptamana asta lansez Fursecul Mecanic si pentru provincie, cu mentiunea ca cei 19 lei pe care ii incaseaza Cargus trebuie sa-i primesc in avans de la doritorii de dulciuri care se inscriu la Fursecul Mecanic dinafara Bucurestiului. Nu de alta, dar proiectul nu prevede, dupa cum bine stiti, livrarea in afara Bucurestiului, iar costurile de transport suportate tot de mine ar insemna mai putine fursecuri pentru toata lumea. Si cine ar vrea asa ceva?

7 comentarii:

Anonim spunea...

n-ar fi mai bine ca destinatarul sa plateasca pachetul decat sa-ti dea tie banii respectiv? cel putin mie asa mi se pare mai simplu...
cheers!

fursecul mecanic spunea...

@anonim: In Romania e bine sa ai cat mai putine lucruri lasate la voia intamplarii sau a unor oameni pe care nu ii cunosti si pe care nu stii daca te poti baza. Sper ca ti-am raspuns.

Anonim spunea...

Imi place ce faci.E frumos ca ai o pasiune .E frumos ca pui suflet si te straduiesti din plin sa-ti iasa perfect:) Mi-ar placea,daca poti si vrei,sa trimiti aceste fursecuri deosebite unor oameni care s-ar bucura intr-adevar.Poate unor copii de la orfelinat sau ceva de genul acesta.Daca ti se pare ok ideea mea te rog anunta-ma.As fi fericita sa donez si eu ceva:)

fursecul mecanic spunea...

@anonim: Initiativa mea nu este una umanitara. In plus, nu cred ca un copil din orfelinat se bucura mai mult decat altcineva pentru fursecuri. Un om cu gust rafinat pentru dulciuri este un om cu gust rafinat pentru dulciuri, orfan sau nu, sarac sau bogat. Poate ca in anumite orfelinate exista computere si Internet si atunci sunt si ei liberi sa imi ceara cookies, la fel ca oricine altcineva.

Anonim spunea...

Nici nu trebuia sa fiu umanitar.Ar fi fost frumos,atata tot...In fine,las-o balta!Gandesti prea...rece..

Andreea spunea...

Cei 19 lei pot fi trimisi si prin PayPal? (daca tot am vazut ca folosesti asa ceva :) ). Cu cati euro/dolari estimezi ca ar fi echivalenti? (eu nu prea sunt interesata de cursurile valutare iar Paypal afaik plateste numai euro/dolari - or am I wrong? )

PS Eu sunt un om cu gust rafinat pt dulciuri, eu, eu! (nu ca m-ar bucura vreaun pic chestia asta, dulciurile ingrasa... ). I've been drooling ever since discovering your site though, asa ca trebuie neaparat sa pun si eu mana/gura pe un set de fursecuri :D :D

PPS Am mai spus "felicitari pentru idee si pt punerea ei in practica"? Daca nu, spun acum. :P
I'll go drool some more now. :P

fursecul mecanic spunea...

@andreea: Da, pot fi trimisi prin Paypal. Echivaleaza cu 6 Euro, din care pe drum spre mine isi opreste si Paypal-ul un comision, in asa fel incat ajunge exact la echivalenta celor 19 lei.